ȘTIRI

E oficial: Becali se face cizmar

Unul dintre avocații săi, Paula Iacob, crede că e o meserie umilitoare pentru acesta.

„Cu siguranță că se urmărește umilirea lui. Nu cred că este o meserie demnă de un ca George Becalui, care a terminat totuși un liceu și are doi ani de facultate”, a declarat Paula Iacob pentru Evz.ro.

Decizia de a munci în penitenciar a fost luată de Gigi Becali în momentul în care a aflat că munca în închisoare e obligatorie pentru eliberarea condiţionată, după efectuarea a două treimi din pedeapsă, respectiv la 2 ani şi patru luni (n.r. – are de executat 3 ani şi jumătate de închisoare).

În plus, şeful clubului Steaua va mai beneficia de o reducere a pedepsei de câte o săptămână la fiecare lună lucrată.

În 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN).  În 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. În 11 februarie, Becali a fost condamnat definitiv, tot de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării celor care i-au furat limuzina.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button