ARHIVA B365

E oficial: Argentina nu va juca cu România pe Naţional Arena

E oficial: Nici Messi şi nici ceilalţi colegi ai săi de la echipa naţională a Argentinei nu vor inaugura National Arena, anunţă Evenimentul Zilei.

FRF a anunţat cu indignare pe site-ul oficial faptul că a primit o scrisoare oficială din partea forului omolog din Argentina, prin care a fost anunţată de anularea deplasării naţionalei albiceleste la Bucureşti.

„Federaţia Română de Fotbal îşi manifestă indignarea faţă de această hotărâre unilaterală şi abuzivă, care reprezintă, pe lângă lipsă de respect faţă de suporterii români şi faţă de FRF, o încălcare flagrantă a contractului. Astfel, din păcate, nemaiavând adversar, anunţăm anularea acestui meci de gală. Este de la sine înţeles că, luând act de o practică jenantă, nedemnă şi inadmisibilă la un asemenea nivel, FRF se va adresa FIFA şi/sau, dacă va fi cazul, organismelor sportive competente internaţionale, solicitând AFA substanţiale daune materiale şi morale”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

Săptămâna trecută, când ziarele din Argentina au anunţat că federaţia de la Buenos Aires nu mai e interesată de amicalul de la Bucureşti, Mircea Sandu, preşedintele FRF, a ieşit în faţa presei de la Bucureşti. „De această dată FRF nu are nicio vină”, a tunat Naşu. În disperare de cauză, Mircea Sandu a încercat să caute pe ultima sută de metri un adversar pentru naţionala lui Victor Piţurcă. În zadar însă, 10 august fiind o dată oficială în calendarul FIFA toate naţionalele şi-au programat amicale încă de acum câteva luni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button