E iar zi de curățenie generală pe străzi din Sectorul 2, acum pe Bulevardul Pache Protopopescu. Primăria le cere șoferilor să nu parcheze mașinile la trotuar joi, 3 august

02 aug. 2023
432 Afișari
E iar zi de curățenie generală pe străzi din Sectorul 2, acum pe Bulevardul Pache Protopopescu. Primăria le cere șoferilor să nu parcheze mașinile la trotuar joi, 3 august
E iar zi de curățenie generală pe străzi din Sectorul 2, acum pe Bulevardul Pache Protopopescu. Primăria le cere șoferilor să nu parcheze mașinile la trotuar joi, 3 august | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat că urmează o nouă zi în care echipele de salubrizare vor interveni pentru a face curățenie pe o arteră importantă din aria administrată. De data aceasta, vizat este Bulevardul Pache Protopopescu.

Se face curățenie pe Bulevardul Pache Protopopescu

Joi, în data de 3 august 2023, se va face curățenie generală pe Bulevardul Pache Protopopescu. Echipele de salubrizare din Sectorul 2 vor interveni pe sensul de mers dinspre Șoseaua Mihai Bravu către Piața Pache Protopopescu.

Astfel că, șoferii sunt rugați să nu își lase mașinile parcate în zona ce urmează să fie igienizată. Vehiculele nu vor putea fi parcate pe segmentul de drum menționat mai sus, între orele 10:00-17:00.

PS2 a anunțat că urmează să se intervină mecanizat. Astfel că, praful și deșeurile vor fi îndepărtate de pe:

  • Carosabil – până la bordură,
  • Trotuare.

Acționăm mecanizat, cu utilaje, curățând carosabilul până la bordură, dar și trotuarele, și de aceea avem rugămintea să nu lăsați mașinile parcate în zonă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cei ce își lasă mașinile parcate în zonă riscă să fie amendați

Cu toate că locurile de parcare din București sunt limitate, iar numărul mașinilor este mult mai mare, Primăria se bazează pe cetățeni pentru a putea igieniza temeinic zona.

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de informarea transmisă de administrația publică, și nu își mută vehiculele în intervalul în care acționează echipele de salubrizare, aceștia riscă să fie amendați.

În ultima perioadă, Primăria Sectorului 2 a curățat mai multe artere importante și intens circulate din Capitală. Printre acestea:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I.

De asemenea, administrația publică a anunțat că va continua și în perioada următoare să igienizeze marile bulevarde din Sectorul 2.

Cookies