E iar târg de adopții de câini și pisici în București. Vă puteți îndrăgosti de o mâță, un motan sau un cățel în weekend, în parcarea Snagov Plaza

27 oct. 2022
100 Afișari
E iar târg de adopții de câini și pisici în București. Vă puteți îndrăgosti de o mâță, un motan sau un cățel în weekend, în parcarea Snagov Plaza
E iar târg de adopții de câini și pisici în București. Vă puteți îndrăgosti de o mâță, un motan sau un cățel în weekend, în parcarea Snagov Plaza. Imagine simbol: Pexels

ASPA București organizează un nou târg de adopții în weekend, în parcarea centrului comercial Snagov Plaza Entertainment & Shopping Square. Blănoșii sunt nerăbdători să-și găsească o nouă familie.

Târg de adopții în weekend, organizat de ASPA

Primăria Capitalei, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), organizează sâmbătă, 29 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, un nou târg de adopții.

Evenimentul are loc în parcarea Snagov Plaza Entertainment & Shopping Square, pe șoseaua București – Ploiești DN1, Intersecția Snagov.

40 de căței (25 de pui și 15 adulți) din centrele de adopții ASPA, dar și 20 de pisici de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare, vor fi prezenți la târg. Blănoșii abia așteaptă să-și găsească familii iubitoare și responsabile.

Blănoșii au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt gratuite.

Voluntarii PROEDUS vor fi alături de animăluțe pe toată durata târgului de adopții.

Surprize pentru căței și adoptatori

ASPA transmite că, Deco.Flora & Home Department Store, unul dintre magazinele din Snagov Plaza – le oferă tuturor persoanelor prezente la târg o reducere de 10% pentru achiziția unor produse din magazin.

De asemenea, cățeii adoptați și adoptatorii vor primi cadouri din partea sponsorilor:

  • Hrană umedă și uscată, jucărie și castron de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania;
  • O pătură anti-păr, o pernă OS și un voucher în valoare de 50 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa produse pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Persoanele care nu pot ajunge la târg, dar își doresc să adopte un cățel, pot contacta centrele ASPA:

Persoanele care își doresc să adopte pisicuțe, pot lua legătura cu Asociația TNR pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/asociatia.tnr.

Până în prezent, în 2022, în cadrul târgurilor ASPA, 257 de căței au fost adoptați. Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare a dat spre adopție, în 2022, la târgurile ASPA, 85 de pisici.

Cookies