E Bucharest Food Expo 2023 la Hala Laminor din București. „Mallul lui Negoiță” s-a umplut de mâncăruri locale și internaționale și așa rămâne tot weekendul

29 sept. 2023
11211 Afișari
E Bucharest Food Expo 2023 la Hala Laminor din București.
E Bucharest Food Expo 2023 la Hala Laminor din București. "Mallul lui Negoiță" s-a umplut de mâncăruri locale și internaționale și așa rămâne tot weekendul | Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Cea de-a doua ediție a Bucharest Food Fest, cea mai mare expoziție dedicată sectorului de alimente și băuturi din România, și-a deschis porțile joi, 28 septembrie, la Hala Laminor din București. Evenimentul se va încheia duminică, 1 octombrie.

A început Bucharest Food Expo 2023 la Hala Laminor

Ediția de anul acesta a Bucharest Food Expo aduce împreună cele mai bune produse locale și internaționale. Vor fi și demonstrații culinare live și o serie de evenimente speciale pentru iubitorii de gastronomie din toată țara, a transmis zilesinopti.ro.

Anul acesta, noutatea o reprezintă numărul mare de expozanți internaționali.

Participanții vor avea ocazia să participe la mai multe activități, precum:

  • Conferința “HORECA TOP TRENDS & INNOVATION”: O oportunitate pentru profesioniștii din industria HORECA de a descoperi cele mai recente tendințe și inovații care pot transforma experiența gastronomică pentru clienți.
  • Campionatul Internațional de Pizza: Cei mai talentați pizzari de la noi din țară și din străinătate se vor întrece pentru a crea cele mai delicioase pizza.
  • Competiția TOP CHEF MĂCELAR: prima competiție din țară care își propune să selecteze cei mai buni maeștrii măcelari. Aduce față în față echipe de profesioniști care reprezintă cu mândrie breasla măcelarilor.
  • Piața de Mici: Vizitatorii vor găsi Piața de Mici în cadrul evenimentului, o zonă dedicată preparatului autentic românesc. Deliciosul preparat va putea fi gustat după rețete din toată țara, dar și alte bunătăți cum ar fi cârnați de mangaliță, pastramă de oaie și cârnați din carne de angus.

Programul Bucharest Food Expo 2023 include și sesiuni de business matchmaking. Participanții vor avea ocazia de a stabili conexiuni de afaceri între specialiști, expozanți și invitați din țară și străinătate, dar și prezentări de inovații și noutăți: prezentarea de echipamente și utilaje pentru dezvoltarea sectorului alimentar.

Bucharest Food Expo este cea mai mare expoziție dedicată sectorului de alimente și băuturi din țară. Aici au fost aduși împreună producători locali și internaționali, bucătari talentați și experți în domeniul culinar. Aceștia promovează diversitatea gastronomică și calitatea produselor alimentare din România.

Mai multe detalii se regăsesc AICI.

În luna aprilie, Robert Negoiță le promitea bucureștenilor că va transforma Hala Laminor într-un mall cultural. Acesta ar putea cuprinde un parc cultural și de divertisment, cinematograf, spații comerciale și chiar și un hotel.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies