E Black Friday peste tot, chiar și la Therme, la doi pași de București. Oferte speciale pentru voucherele „One Day Holiday”

11 nov. 2022
407 Afișari
E Black Friday peste tot, chiar și la Therme, la doi pași de București. Oferte speciale pentru voucherele „One Day Holiday”
E Black Friday peste tot, chiar și la Therme, la doi pași de București. Oferte speciale pentru voucherele „One Day Holiday” / Sursă foto: Facebook-Therme București

În acest weekend bucureștenii au parte de o surpriză cu ocazia Black Friday. Therme București a pregătit oferte speciale pentru perioada 11-13 noiembrie, în cadrul campaniei „Relaxing Friday @ Therme”.

E Black Friday peste tot, chiar și la Therme, la doi pași de București

În acest weekend Therme București vine cu prețuri speciale pentru vizitatori. Aceștia pot cumpăra  voucherele „One Day Holiday” la prețuri speciale de Black Friday. Voucherul poate fi cumpărat și pentru a fi făcut cadou de sărbători, deoarece are o valabilitate de 3 luni de zile.

Acestea se adresează tuturor oamenilor care vor să se relaxeze timp de o zi la piscina de lângă București.

Astfel că, de vineri , 11 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie, voucherele pot fi cumpărate cu o reducere de 30%. Cei interesați le pot achiziționa online, din aplicația mobilă myTherme sau direct la casele de acces.

Cât costă voucherele

Voucherele pe care le puteți cumpăra de Black Friday au o valabilitate de 3 luni. Există variante atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Iată care sunt variantele de vouchere pe care le puteți achiziționa și care va fi prețul lor în acest weekend:

  • One Day Holiday Galaxy 1 Copil – 59 lei,
  • One Day Holiday Galaxy 1 Adult – 71 lei,
  • One Day Holiday The Palm 1 Adult – 94 lei,
  • One Day Holiday Elysium 1 Adult – 112 lei.

Cu aceste vouchere veți putea petrece o zi întreagă în piscinele încălzite ale complexului. Therme București este cel mai mare centru wellbeing din Europa. Acesta se întinde pe o suprafață de 250.000 de mp, dintre care 34.000 mp se află în interior.

Capacitatea totală a complexului este de 4.000 de persoane simultan indoor. Aici pot fi văzute și peste 880.000 plante vii.

Cookies