ARHIVA B365

Duşa: Nu există nicio tensiune în PSD. Guvernul îşi va duce mandatul la sfârşit

Mircea Duşă, care este şi vicepreşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, presei, la finalul manifestărilor dedicate Micii Uniri desfăşurate la Târgu Mureş, că „nu există tensiuni” în cadrul formaţiunii politice pe care o reprezintă, informează Mediafax.

„Nu există nicio tensiune în PSD. Partidul Social Democrat şi cei care fac parte din alianţa de guvernare sunt hotărâţi să guverneze până în 2016, iar majoritatea serioasă pe care o avem în Parlament reflectă faptul că suntem pe o poziţie parlamentară stabilă şi că Guvernul condus de Victor Ponta va fi un guvern care îşi va duce mandatul la sfârşit, aşa cum l-a primit de la electorat în 2012”, a afirmat Mircea Duşa.

El a precizat că la sfârşitul săptămânii viitoare va avea loc o şedinţă a Comitetului Politic Executiv al formaţiunii şi că probabil în cursul lunii martie va avea loc Consiliul Naţional, în cadrul căruia se va stabili data Congresului Naţional.

„Va fi Consiliul Naţional, aşa cum s-a anunţat, şi probabil Consiliul va stabili într-un anumit interval de timp şi lucrările unui congres. Deocamdată, aşa cum a anunţat preşedintele partidului, vom avea un Comitet Politic Executiv la sfârşitul săptămânii viitoare şi probabil în luna martie Consiliul Naţional”, a declarat Duşa.

Pe de altă parte, ministrul Apărării a afirmat că speră ca raţiunea să învingă în Ucraina, unde „acordul de încetare a focului a fost încălcat de mai multe ori în ultimele zile” şi că „nu este permis să moară oameni nevinovaţi”.

Mircea Duşa a participat, sâmbătă, de Ziua Unirii, la depunerea de coroane de flori la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din curtea Poliţiei Judeţene Mureş, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button