ARHIVA B365

Dușa: Dacă Ponta dorește funcția de președinte al Camerei Deputaților, PSD îl va susține

‘Dacă dânsul își dorește această funcție și va fi de acord să candideze pentru această funcție, grupul parlamentar și PSD îl va susține’, a declarat Mircea Dușa, întrebat de jurnaliști dacă formațiunea sa îl va susține pe Victor Ponta pentru conducerea Camerei Deputaților.

Mircea Dușa a menționat că săptămâna viitoare va avea loc Biroul Permanent al PSD, iar dacă Ponta își dorește respectiva funcție, va fi susținut de către partid.

Întrebat dacă vede și o revenire a lui Victor Ponta la conducerea PSD, Dușa a spus că există un președinte al partidului și că discuțiile de orice altă natură nu își au rostul.

‘Sigur că zvonuri sunt foarte multe. Noi avem un președinte al partidului, ales de către toți membrii de partid, validat de către Congres, și discuțiile de orice altă natură nu-și au rostul’, a declarat Dușa.

El a mai spus și că Victor Ponta a fost întotdeauna în prim-planul PSD-ului, fiind lider al partidului într-o perioadă foarte bună.

‘Victor Ponta este un lider al PSD și va rămâne. Cred că este o personalitate, și nu cred, așa este, o personalitate politică deosebită, care deja are foarte multă experiență, atât în ceea ce privește viața politică, cât și în ceea ce privește problemele administrative’, a conchis Dușa, conform Agerpres. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button