După un deceniu, Mircea Geoană cere din nou răgaz să mai stea în vila RA-APPS

de:
20 mart. 2013
1 Afișari
După un deceniu, Mircea Geoană cere din nou răgaz să mai stea în vila RA-APPS

Ultima dată a făcut această promisiune pe 16 ianuarie 2013, ziua în care guvernul Ponta îl trecea din nou pe lista chiriaşilor RA-APPS. „Din punctul meu de vedere, mai sunt cel mult 30-45 de zile până când mă mut într-un alt loc, îmi văd de lucrurile mele. Vreau să construiesc o locuinţă pentru mine şi nu să stau chiriaş şi să dau o căruţă de bani. Să nu mai am nici balamucul ăsta de comunicare”, spunea Mircea Geoană. 

După cele 45 de zile, familia Geoană stă tot în casa din Cucu Sarostescu. Seria promisiunilor de mutare din casa de la stat a durat până acum nouă ani şi mai bine. Nici ameninţările cu „poliţiştii domnului Stroe”, nici somaţiile Regiei Autonome – Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), nici includerea casei pe lista imobilelor care vor fi scoase la vânzare, nici majorarea chiriei de 16 ori nu l-au scos pe Mircea Geoană din vila de la stat.

Termenul de „30-45 de zile”, autoimpus, i-a expirat lui Mircea Geoană pe 7 martie. Pus, câteva zile mai târziu, în situaţia de a explica dacă s-a mutat sau nu, senatorul PSD a părut să nu fi ţinut socoteala calendarului atât de precis pe care şi-l asumase public.

La auzul întrebărilor legate de situaţia sa locativă, Mircea Geoană a intrat grăbit în liftul parlamentului. „Se întâmplă atât de curând că nici nu vă daţi seama. Vă anunţ când se întâmplă”, a spus Geoană, citat de gandul.info.  Chiar şi aşa, fostul prezidenţiabil a confirmat că este mai departe chiriaş la stat fără vreun plan concret de plecare. „Câteva zile mai aveţi răbdare, nu durează mult”, a menţionat Geoană. 

Cookies