ARHIVA B365

După un an cu vânzări în creştere, dezvoltatorii construiesc noi ansambluri rezidenţiale în Capitală

Investitorii Robertino Georgescu şi Dan Drăgulin au cumpărat anul trecut aproape 14 ha din platforma Policolor şi au planuri măreţe: 6.000 de locuinţe până în 2017. Lucrările de construcţie la primele 380 de apartamente au început în luna octombrie a anului trecut şi vor fi finalizate peste şapte luni, iar alte 400 de locuinţe vor fi construite în acest an, au spus pentru Economica.net, reprezentanţii companiei.

Compania Impact, din care omul de afaceri Gheorghe Iaciu deţine 49%, va începe în primăvara acestui an lucrările de construcţie la încă două blocuri cu 250 de locuinţe în proiectul Greenfield din nordul Capitalei.

Planuri mari au şi turcii care au ridicat Cosmopolis în Ştefăneştii de Jos, cu peste 1.600 de locuinţe finalizare. Compania are în plan pentru acest an construcţia şi finalizarea a 400 de apartamente, investiţie de 18 milioane de euro. Alte 400 de apartamente urmează a fi livrate în 2016.

După ani în care nu au mai investit în piaţa rezidenţială, spaniolii de la Hercesa vor că continue proiectul Vivenda din cartierul bucureştean Titan cu o nouă fază. Compania vrea să înceapă în acest an construcţia la două blocuri cu 300 de apartamente, iar investiţia se ridică la 16 milioane de euro.

Mai mult pe Economica.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button