LA MINE-N CARTIER

Au apărut noi kitsch-uri: Primarul Mănescu instalează pergole multicolore direct în noroi. FOTO

Imaginile „dezastrului dendrologic” au fost făcute publice de Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din suflet, pentru suflet”, unul dintre cetăţenii activi ai Sectorului 6, care monitorizează atent problemele din sector. 

Din fotografiile postate de Florescu pe contul său de Facebook, se poate observa că, în apropierea străzii Valea Roşie din zona Prelungirea Ghencea, Sectorul 6 au fost instalate câteva pergole de culoare portocalie, în contrast puternic cu cenuşiul blocurilor din jur. Mai mult decât atât, pergolele colorate au fost instalate pe spaţii verzi distruse, fiind amplasate direct în noroi. 

În plus, după cum susţine preşedintele Fundaţiei „Din suflet, pentru suflet” pentru a face loc acestor kitsch-uri au fost tăiaţi mai muţi copaci din jurul imobilelor de locuinţe. 

„Iata ce s-a ales de spatiile verzi dintre blocurile Sectorului 6! Si putinul fond dendrologic existent a fost masacrat, copaci cu varste biologice inaintate au fost mutilati, iarba este inexistenta! Gradinile aferente imobilelor sunt pline de gunoaie, insa Primaria Sectorului 6 a avut „grija” sa le delimiteze cu garduri metalice, despre care cetatenii spun ca sunt morbide, aducand intr-o mare masura cu cele folosite in cimitire pentru delimitarea mormintelor! In acest context, coroborand cu sitatia Parcului Drumul Taberei, cu pietele mizerabile, strazile pline de gropi, blocurile ramase nereabilitate, lipsa mult promisului spital, lipsa masurilor adoptate pentru siguranta cetatenilor, ii determina pe acestia sa-si doreasca cu ardoare sa scape de acest asa zis Primar, Rares Manescu! „Disparitia” sa misterioasa, produsa imediat dupa alegerea in fruntea administratiei locale, respectiv acum 3 ani, a nascut si naste folclor, oamenii ajungand sa faca haz de necaz, in sensul in care spun ca Manescu ar fi fost rapit de extraterestii!!! In trista realitate, stim cu totii ca nu ii pasa de ceea ce se intampla cu Sectorul 6!”, scrie Florescu pe pagina de socializare. 

Pergolele montate de Primăria condusă de Rareș Mănescu amintesc de cele montate de Primăria Sectorului 3, pe Bulevardul Unirii. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button