ARHIVA B365

După escrocheria „Premii de la Andreea Marin”, țeapa cu Ștefan Bănică, pe Facebook

Ștefan Bănică s-a văzut nevoit să nege orice legătură cu concursuri organizate în numele său: „Dragi prieteni! In urma mai multor mesaje primite de la voi, referitoare la niste anunturi-concursuri care circula pe facebook si in care este folosita ilegal imaginea mea (mai exact, o fotografie de-a mea), anunturi care contin proceduri de reincarcare a cartelelor telefonice si mentionarea unor asa-zise castiguri de pe urma acestor incarcari, e neaparat necesar sa transmit ca NU AM NICIO LEGATURA cu astfel de anunturi. Nu dati curs sau share pe facebook acestor „concursuri” fara nicio baza reala, pentru a nu cadea in capcana unor impostori. Va rog, distribuiti acest mesaj pentru a informa corect cat mai multa lume. Multumesc! O zi frumoasa tuturor!”, a scris Banica pe Facebook.

Și numele fostei soții a lui Ștefan Bănică a fost folosit de către escroci: Oamenii sunt sunaţi şi anunţaţi că au câştigat premii din partea Andreei Marin, însă trebuie să achite, în schimb, taxe. Cine dă banii, rămâne cu ochii-n soare. 

Contactată de România TV, Andreea Marin a declarat că niciodată oamenii nu vor fi sunaţi din partea ei pentru a li se face asemenea promisiuni. „Oamenii trebuie să ştie că niciodată nu pot fi sunaţi din partea mea sau din partea unor terţi care să le facă promisiuni în numele meu. Nu sunt lucruri pe care vreau să le fac vreodată. Oameni buni, nu credeţi aceşti escroci şi anuntaţi autorităţile dacă aveţi de-a face cu ei. Sunt un om serios şi nu umblu cu astfel de prostii”, a declarat la România TV Andreea Marin.

Aşa a păţit şi o bătrână din Capitală, care a fost sunată de un deţinut din penitenciarul Giurgiu, deţinut condamnat pentru înşelăciune, şi care i-a pretins suma de 1.800 de lei în schimbul unui premiu, din partea Andreei Marin, de 10.000 de euro.

Bătrâna a alertat autorităţile, iar poliţiştii au organizat un flagrant, în urma căruia au prins-o pe complicea bărbatului, cea care trebuia să ridice banii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button