BAZAR

După divorţul de Victor Slav, Bianca Drăguşanu fuge la mănăstire

BIANCA DRĂGUŞANU e mai hotărâtă ca niciodată să întoarcă foaia, să se cuminţească, să scape de gura lumii. BIANCA DRĂGUŞANU vrea o altă viaţă, scrie Libertatea.

Pentru început, BIANCA DRĂGUŞANU şi-a schimbat culoarea părului. Conform zicalei „Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba”, vedeta şi-a făcut nişte şuviţe blonde, însă, spune ea, modificarea de look nu se va opri aici.

După imagine, următoarea pe listă este cariera. BIANCA DRĂGUŞANU a declarat că se va ocupa de croitorie şi că va trece la munca de jos, căci va coase singură rochiile pe care le va vinde mai apoi. Nu în ultimul rând, Bianca îşi doreşte şi o transformare spirituală. Conform declaraţiilor unei prietene bune, Bianca are în plan ca, după divorţ, să ia calea mănăstirilor.

„Bia merge la biserică. A devenit extrem de religioasă. Se roagă dimineţa şi seara. Vrea ca după divorţ să plece câteva săptămâni într-un pelerinaj pe la mai multe mănăstiri din ţară. Însă nu este exclus să ajungă în Peru, la şamani, inspirată fiind de mentorul ei, Cătălin Botezatu, care i-a povestit despre trăirile lui spirituale pe care le-a avut în Peru, în urmă cu câţiva ani”, a declarat prietena Biancăi pentru Libertatea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button