După ce un petic de gazon din fața unui bloc s-a uscat, ADP Sector 2 a dat drumul la aspersoare. „Cum cred ei că își va reveni? E doar risipă de apă!”

14 iun. 2023
207 Afișari
După ce un petic de gazon din fața unui bloc s-a uscat, ADP Sector 2 a dat drumul la aspersoare. „Cum cred ei că își va reveni? E doar risipă de apă!”
După ce un petic de gazon din fața unui bloc s-a uscat, ADP Sector 2 a dat drumul la aspersoare. „Cum cred ei că își va reveni? E doar risipă de apă!”. Sursa foto: Facebook - Sector 2 - Informații și dezbateri

O doamnă din București a postat o fotografie pe Facebook în care se observă cum gazonul montat într-o curte din fața unui bloc din Sectorul 2 s-a uscat. Aceasta susține faptul că în continuare sistemul de irigații funcționează pentru a-l uda și crede că acest lucru este doar o risipă de apă.

Gazonul dintr-o curte a unui bloc din Sectorul 2 s-a uscat. „Cum cred ei că își va reveni?”

Postarea a fost făcută pe grupul de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”. Autoarea spune că nu înțelege cum își va reveni gazonul uscat, spunând că este doar o risipă de apă. Acesta este mesajul postat însoțit de o fotografie de la fața locului:

După ce s-a uscat tot gazonul, astăzi s-a dat drumul pentru a fi udat. Aș vrea să înțeleg ce specializare au cei care se ocupă de spațiile verzi și cum cred ei că își va reveni acest gazon. În afară de risipa apei nu văd ce beneficiu aduce.

Gazon uscat. Sursa foto: Facebook - Sector 2 - Informaţii şi dezbateri
Gazon uscat. Sursa foto: Facebook – Sector 2 – Informaţii şi dezbateri

De asemenea, aceasta a spus, într-un comentariu, că frecventează des zona și astăzi este prima zi în care vede aspersoarele funcționând:

Eu merg zilnic în zona pe care am pozat-o și astăzi este prima zi când funcționează, chiar dacă ele sunt instalate cu câteva luni în urmă, cei de la adp astăzi au venit să le pună în funcțiune.

În secțiunea de comentarii, câteva persoane au spus că dacă va fi udat în continuare, își va reveni. Alții nu au fost de aceeași părere:

  • „Păi, să le luăm pe rând:
    – costuri la apă (irosită în acest caz)
    – costuri la noul gazon, care se va usca și el și va fi înlocuit (din nou!) cu altul, care, ați ghicit! va fi lăsat să se usuce
    -costuri cu apă irosită iar și iar…” – G. V.
  • „Poate aveți și acolo aceeași cauză ca pe Mașina de Pâine, furt de piese de la sistemul de irigare. La noi încă nu au reușit să înlocuiască piesa furată.” – M. B.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies