După ce a parcat pe trotuar, un instructor auto din București a devenit recalcitrant. „Nu vreau să știu cum sunt elevii lui”

23 mai 2023
435 Afișari
După ce a parcat pe trotuar, un instructor auto din București a devenit recalcitrant. „Nu vreau să știu cum sunt elevii lui”
După ce a parcat pe trotuar, un instructor auto din București a devenit recalcitrant. „Nu vreau să știu cum sunt elevii lui”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

O nouă parcare pe trotuar a fost realizată de instructorul unei școli de șoferi din București.

„Nu vreau să știu cum sunt elevii lui”

Instructorul unei școli de șoferi din Capitală a fost surprins parcându-și mașina neregulamentar, pe trotuar. Parcarea acestuia a fost observată și fotografiată de către un trecător. Ulterior, bărbatul a postat imaginile pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Nu vreau să știu cum sunt elevii lui. Era și recalcitrant.” – R. H.

Un bucureștean a văzut postarea bărbatului și a adăugat un comentariu. Acesta a spus că a făcut școala de șoferi cu un angajat al firmei respective, însă nu i-a plăcut și a renunțat.

Am făcut școală de șoferi cu cineva de la firma asta. Dezastru. Am renunțat la ei.” – A. C. V.

Mai mulți internauți au ales să ironizeze situația și să adauge comentarii care să stârnească râsul cititorilor.

Câteva dintre comentarii

  • „Cum să fie elevii lui și de la alți instructori…. Îi vedem în trafic zi de zi, îi vedem prin parcări, îi vedem postați pe aici și îi vedem comentând pe aici făcând pe avocații.” – S. C.
  • „Probabil îi învață încă metoda lădiței și ii pune să repete “Tu știi de când parchez eu aici?” – D. A.

Un alt instructor auto a parcat neregulamentar, însă pe trecerea de pietoni

În urmă cu aproximativ două luni, un instructor de la o altă școală de șoferi din București a parcat pe o trecere de pietoni. Și-a dat seama că nu e bine să parcheze acolo, așa că a mutat mașina. Unde credeți că a mutat-o? Pe trotuar!

Întâmplarea s-a petrecut pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei.

Prin acele parcări, șoferul a încălcat legea de două ori în aceeași zi.

Un instructor auto a parcat neregulamentar de două ori în București
Un instructor auto a parcat neregulamentar de două ori în București. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Te-ar putea interesa și:

Cookies