După aproape o lună de muțenie, Vlad Voiculescu deschide gura! Bine, de fapt deschide contul de Facebook și le vorbește fanilor

07 mai 2021
114 Afișari
După aproape o lună de muțenie, Vlad Voiculescu deschide gura! Bine, de fapt deschide contul de Facebook și le vorbește fanilor

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a scris o postare pe Facebook în care spune că nu se arată surprins de faptul că o plângere penală împotriva lui a fost depusă la DNA de către “Coaliția pentru Națiune”. Mai precis împotriva diplomei lui de la Wirtschaftsuniversität-Wien. El spune despre coaliție că este o organizație măreață „cu măreț nume și măreț conducător”. Voiculescu mai spune și despre presă că „poate prosti oamenii că o diplomă nu există”.

Declarația lui Vlad Voiculescu

„Întrerupem liniștea acestui cont pentru un comunicat important pentru țară:

“Coaliția pentru Națiune” (măreață organizație cu măreț nume și măreț conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu știam, dar nici surprins nu sunt.

DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: „fapta nu există”.
Procurorul a consemnat în ordonanța de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educației, cât și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.

Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă
1) este emisă de o universitate de top din Europa;
2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);
3) este recunoscută de Ministerul Educației

… un astfel de loc este oare o țară sau un balamuc?

În orice caz, mulțumiri parchetului anticorupție al țării pentru verificarea diplomei 🙂”, a scris Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, pe pagina de Facebook.

Cookies