Dumitru Sechelariu a murit

de:
16 feb. 2013
1 Afișari
Dumitru Sechelariu a murit

Dumitru Sechelariu a murit la Viena, sâmbătă dimineață, la clinica AKH din Viena, unde fusese trimis pentru mai multe investigaţii, după operaţia la care a fost supus pe 5 februarie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală.

„Din păcate s-a stins în această dimineaţă, la ora 8.15, ora României, în spitalul AKH din Viena. Starea dumnealui aseară nu părea să fie atât de gravă, dar azi dimineaţă am fost informată că s-a întâmplat această nenorocire. Nu ne-am revenit încă din şoc, urmează să se dea toate detaliile după ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui”, a declarat Nicuța Manea Câțu, avocata fostului edil, în direct la România TV.

Fostul primar al Bacăului a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, a fost resuscitat şi starea sa a rămas în continuare gravă.

Medicii din România au reuşit, totuşi, să-l stabilizeze suficient pentru a putea fi transferat la Viena, unde urma să fie supus unor noi investigaţii.

În ultimii ani, Dumitru Sechelariu a avut în repetate rânduri probleme de sănătate. Fostul edil al Bacăului fusese internat, în februarie 2010, la Institutul de boli cardiovasculare din Iaşi, unde a fost supus unei angioplastii coronariene.

Sechelariu, în vârstă de 54 de ani, şi-a pregătit un cavou imens din marmură neagră încă de acum zece ani, acesta fiind amplasat în cimitrul central din Bacău. Cavoul, construit de pe vremea când era primar şi amplasat central, atrage atenţia din strada principală, scrie adevarul.ro. Vezi foto în galerie. 

Cookies