Dumitru Dragomir: „M-am simțit amenințat. Procurorii au înregistrările convorbirilor”

de:
31 mai 2013
0 Afișari
Dumitru Dragomir:

Compania RCS&RDS, care deţine drepturile TV ale Ligii I, a semnat un contract în valoare de 1,7 milioane de euro cu una dintre firmele deţinute de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Cu această informaţie l-ar fi şantajat Sorin Alexandrescu pe administratorul RCS&RDS, potrivit Grupului de Investigaţii Politice. Șeful LPF a comentat cazul la postul B1 TV.

”M-a sunat Alexandrescu și mi-a zis – Băi Mitică, te rog spune-i lui Bendei (un administrator de la RCS RDS) să vină până la mine. I-am spus că sunt în relații proaste cu el. Mi-a zis, spune-i să vină, că oricum am ceva și cu tine. După ce am vorbit la telefon, a mai venit un control. Dați-ne contractul cu RCS RDS, mi-au zis”, a spus Dumitru Dragomir, în joi seară, citat de evz.

”Eu am dat o declarație la DNA. Dar procurorii sigur au toate înregistrările și stenogramele. Eu am telefoanele ascultate de ani de zile. S-ar putea să aibă și o ascultare ambientală de la mine din birou în care îmi spunea ce o să le facă el celor de la RCS RDS. Eu îi ziceam: De ce îmi spui mie, mă doare în borurile de la pălărie”, a adăugat șeful LPF la B1 TV.

”Am vorbit la telefon cu domnul Ciuvică. Contractul e de aproape 3 milioane, nu de 1,7 milioane. De ce nu a spus tot?”, a mai spus Dragomir.

Garda Financiară, care mi-a făcut un control acum o lună și jumătate, le-a dat contractul celor de la Intact. Sunt sigur de asta. Altfel nu aveau de unde să îl obțină”

”Nu am mințit la DNA pentru că mi-a fost frică. Poate mă țineau și pe mine acolo. Procurorii știu tot” – Dumitru Dragomir.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore urmând a fi prezentat, joi, instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cookies