ARHIVA B365

Dumitru Bucşaru rămâne în arest la domiciliu

Dumitru Bucşaru a fost reţinut, joi, alături de alţi doi suspecţi, într-un dosar de BANCRUTĂ frauduloasă şi distrugere, în care prejudiciul ajunge la 1,5 milioane de lei, potrivit realitatea.net.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30 milioane de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov.

După ce au intrat în insolvenţă, ar fi înstrăinat activele şi nu le-au predat lichidatorului judiciar, aşa cum ar fi fost normal, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Bucşaru şi vărul său au ridicat un complex de lux la marginea Capitalei, pe care l-au băgat în insolvenţă, apoi au încercat să distrugă şi să vândă o parte din bunuri, pentru a înşela statul. În complexul rezidenţial locuiesc mai mulţi politicieni şi vedete.

Poliţiştii au efectuat mai multe percheziții în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu, la societăţile comerciale şi locuințele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, printre care şi Dumitru Bucşaru.

Persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button