LA MINE-N CARTIER

Duminică puteţi vizita Naţional Arena – fostul Lia Manoliu. VIDEO

Lucrările continuă încă, dar va fi organizat un traseu de vizitare, astfel încât să nu fie deranjate lucrările. Stadionul va putea fi vizitat între orele 10:00 şi 18:00, a declarat Sorin Oprescu, vineri, cu ocazia unei vizite de verificare a stadiului lucrărilor.

Accesul se va face pe la intrarea principală a stadionului, din strada Pierre de Coubertin. Mijloace de transport în comun: liniile de troleibuz 86 si 90 şi linia de autobuz 104.

În ceea ce priveşte evoluţia construcţiei, a fost ridicată deja structura metalică a acoperişului mobil, urmând să fie instalată săptămâna viitoare structura fixă de acoperiş de deasupra tribunelor. Ulterior va fi montată şi membrana acoperişului mobil, ce va acoperi terenul.

Primarul Sorin Oprescu a anunţat că suma prevăzută în bugetul Capitalei pentru finalizarea lucrărilor la Naţional Arena, în forma votată săptămâna aceasta de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în valoare de 193 de milioane de lei, va fi suficientă doar până în luna iulie. Pentru terminarea lucrărilor este nevoie ca Guvernul să mai aloce 320 de milioane de lei.

Stadionul va avea două parcări supraetajate, a anunţat directorul general al Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Capitalei, Bogdan Hreapcă. În mai vor începe lucrările la prima dintre ele, cu 1.800 de locuri, ce va avea pe acoperiş terenuri de sport, iar cea de-a doua, cu 850 de locuri, ar urma să se facă în parteneriat public-privat, pe un teren privat.

Vezi aici cum va arăta parcarea cu teren de fotbal deasupra.Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button