Duminica Culinara – Olanda

de:
02 oct. 2012
0 Afișari
Duminica Culinara - Olanda

Duminica, 7 octombrie, te asteptam la Energiea, pe strada Actor Ion Brezoianu, nr.4 – la parter, pentru etalarea laturii de explorator gurmand. Meniul exclusiv pentru aceasta editie a Duminicii Culinare aduce in prim plan 3 preparate house-made, specifice olandeze, de la felul intai la desert:

 

*        Erwtensoep – supa de mazare cu bacon

*        Hachee – piure de cartori cu morcovi si ceapa, varza alaturi de carne tocata cu stafide, smochine si morcovi

*        Appelkok– tarta de mere

 

Pentru a asorta preparatele propuse cum se cuvine, experimentam alaturi de Grolsch cu doua tipuri noi de bere: Grolsch Weizen – traditional brew si Grolsch Lentebok – speciality brew, pe care le poti savura in premiera si in exclusivitate in cadrul editiei olandeze a Duminicii Culinare.

Atat preparatele cat si bauturile specifice sunt disponibile la comanda incepand cu ora 16:00, insa, fiind vorba de o abatere de la meniul clasic, portiile sunt disponibile in numar limitat. Pentru o experienta lipsita de surprize, recomandam o vizita nu foarte tarzie…

 

Duminica Culinara este un nou concept de happening ce propune o incursiune de o zi in bucataria internationala contemporana, asa cum este ea vazuta prin prisma gastronomiei etice specifice Energiea. De doua ori pe luna, in cadrul fiecarei editii, ne abatem de la meniul Energiea in favoarea a trei preparate inspirate din cultura culinara a unei singure tari, house-made, completate de bauturi specifice nationalitatii alese.

Cookies