Duminică are loc ședința CMBSU pentru prelungirea restricțiilor în București

21 mart. 2021
42 Afișari
Duminică are loc ședința CMBSU pentru prelungirea restricțiilor în București

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) se reunește duminică în ședință pentru prelungirea măsurilor care sunt în vigoare pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

Ședința este programată să înceapă la ora 12:00 și va avea loc la Prefectura Capitalei.

„Duminică va fi o şedinţă de Comitet Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, pentru prelungirea măsurilor care sunt şi azi în vigoare. Ele fuseseră luate pentru 14 zile şi expiră duminică. Vor fi prelungite cel mai probabil în forma de azi”, a declarat, vineri, prefectul Alin Stoica.

Pe 7 martie, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, printre altele, interzicerea activităţii restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, având în vedere incidenţa de COVID-19 de peste 3 la mia de locuitori în Capitală. De asemenea, CMBSU a hotărât că preşcolarii, elevii din învăţământul primar şi până la jumătate dintre elevii claselor a VIII-a, a XII-a, a XIII-a şi ai celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal merg la cursuri.

Potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă, rata de infectare cu SARS-CoV-2 în municipiul Bucureşti a fost de 4,85 de cazuri la mia de locuitori.

Cookies