Duel 100% iberic in Supercupa Europei

de:
09 aug. 2016
1 afișări
Duel 100% iberic in Supercupa Europei

Este pentru a patra oara in istorie cand o astfel de partida se desfasoara intre doua echipe din Spania. Chiar si fara niciun “element” din BBC in atac, Real ramane favorita agentiilor de pariuri sportive. 1,42 este cota oferita de Unibet pentru ca “albii” sa-si treaca in palmares cea de-a treia Supercupa a Europei. De cealalta parte, Sevilla a avut o vara mai agitata, cu multe modificari in lot, dar si o schimbare pe banca. Unai Emery a plecat la PSG, lasandu-i locul lui Sampaoli, fostul selectioner al nationalei Chile. La o cota de 2,85, putem miza pe faptul ca andaluzii vor produce surpriza la Trondheim.

Doua forte ofensive recunoscute

Real Madrid si Sevilla s-au intalnit si in 2014 in Supercupa Europei, cu madrilenii avand castig de cauza, scor 2-0. A fost una din rarele ocazii in care n-am avut parte de macar trei goluri in acest duel. In opt din ultimele 10 intalniri Real Madrid – Sevilla tabela de marcaj s-a modificat de cel putin trei ori. Daca vom vedea si marti seara multe goluri, Unibet ne ofera o cota mai mult decat decenta – 1,65.

Cine va iesi in fata pentru “albi”?

In conditiile in care nu va putea conta pe Bale, Benzema si Ronaldo, este evident ca Morata va fi principala gura de tun pentru Zinedine Zidane. Internationalul spaniol, autor a 10 goluri pentru trupa “blanco”, in precedentele sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, a fost rascumparat pentru 32 de milioane de euro de la Juventus. Morata a dat satisfactie in intersezon si nu ar fi de mirare daca ar avea o prestatie reusita si in Supercupa Europei. 2,28 este cota pentru un gol marcat de varful iberic.

Prelungiri si penaltyuri, cota 6,50

Anul trecut, am avut parte de 120 de minute in meciul spectacol dintre Barcelona si Sevilla, incheiat 5-4 pentru catalani. Dar singura data cand s-a ajuns ia la loviturile de departajare a fost in 2013, in intalnirea dintre Bayern Munchen si Chelsea, scor 2-2, cu nemtii punand mana pe trofeu. Sa se repete scenariul la trei ani distanta? Cota este tentanta, 6,50 la Unibet. 

Cookies