Duckadam a ieşit din operaţie

de:
26 sept. 2012
0 Afișari
Duckadam a ieşit din operaţie

Fostul mare portar se află la Terapie Intensivă, iar starea sa este bună, după cum a declarat soţia sa, citată de Realitatea.net. Aceasta a adăugat că Duckadam a coborât la marginea patului şi chiar a mâncat ceva uşor.
„Se simte bine, a trecut noaptea cea mai grea, dimineaţă a reuşit să mănânce ceva uşor, suntem mulţumiţi şi încrezători”, a spus Alexandra Duckadam.

Şi medicii sunt optimişti în privinţa evoluţiei postoperatorii, deşi operaţia a durat aproape nouă ore şi a vizat eliminarea unui anevrism arterial, în care se aflau şi două stenturi de la operaţii mai vechi, precum şi montarea unei proteze vasculare, cu rolul de refacere a fluxului arterial.

„A fost o operaţie lungă, dificilă. Am scos toate improvizaţiile care au fost făcute la nivelul membrului superior. Aşteptăm evoluţia pentru această noapte”, a declarat medicul Şerban Brădişteanu.

Întrebat de ce operaţia a durat atât de mult, medicul a explicat: „A fost o zonă extrem de dificilă anatomic, prin faptul că era un anevrism abolut gigant şi nişte stenturi trombozate şi puse în poziţii nepotrivite. A trebuit scoase, a fost o operaţie dificilă tehnic. Nu se putea face altfel decât din aproape în aproape, pentru că totul era fibrozat, stenozat. Am încercat să rezolvăm radical totul, am rezolvat tot ce trebuia rezolvat”, a adăugat medicul.

Cookies