Dublă tentativă de omor în Sectorul 5 din Capitală! O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul. Atacatorul nu a fost prins

05 ian. 2021
575 Afișari
Dublă tentativă de omor în Sectorul 5 din Capitală! O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul. Atacatorul nu a fost prins

Incident pur și simplu șocant în Capitală, după ce o femeie și partenerul ei au fost atacați cu un cuțit în propria casă. Mai mult, atacatorul a reușit să fugă și se află în continaure în libertate.

Un incident extrem de grav a avut loc marţi după-amiază în Bucureşti. O femeie şi iubitul ei au fost la un pas să îşi piardă vieţile după ce un bărbat a încercat să îi omoare, scrie romaniatv.net.

Dublă tentativă de omor în Bucureşti

Agresorul în vârstă de 65 de ani i-a tăiat cu cuţitul pe cei doi, iar apoi s-a făcut nevăzut. Cei doi concubini au fost agresați de către fostul iubit al femeii. Acesta a intrat peste ei în casă, pe femeie a înjunghiat-o în abdomen, iar pe bărbat l-a tăiat în mai multe locuri în zona picioarelor.

Medicii au intervenit de urgență

Au intervenit de urgență polițiștii și medicii de la SMURD, le-au acordat îngrijiri medicale celor două victime găsite într-o baltă de sânge. Din fericire, au fost preluați conștienți și stabili, iar în acest moment se află la Spitalul Universitar.

Între timp, polițiștii și criminaliștii adună probe și încearcă să dea de agresor pentru că acesta a fugit imediat după fapta sa. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cele două persoane au fost înjunghiate într-un bloc, după care scandalul a ajuns în stradă.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La acest moment sunt efectuate verificări în vederea depistării persoanei indicate ca agresor”, transmite Poliția Capitalei.

Cookies