Dubfire @ The Mission Dance Weekend

de:
24 iul. 2011
0 Afișari
Dubfire @ The Mission Dance Weekend

Ali Shirazinia aka Dubfire este jumatatea duo‐ului Deep Dish, un artist complex, influentat de hip hop, reggae, new rave, industrial si de scena punk din Washington DC, desi si‐a dedicat cariera muzicii electronice exclusiv. Dubfire a reusit sa surprinda scena muzicii electronice cand a parasit proiectul Deep Dish pentru a lucra solo, axandu‐se pe un sound complet diferit fata de cel pentru care devenise popular.

Cei doi Deep Dish au fost incununati cu multe premii, de la “Best International DJ” in 1998, la “Best Remixed Recording” la premiile Grammy. La ora actuala, Dubfire este unul dintre cei mai de succes artisti de techno/house, fapt confirmat si de vanzarile label‐ului sau recent lansat, Sci Tek.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies