Duba Fast & Furious din București, cu roțile-n sus pe o trecere de pietoni de pe Mircea Vodă. Martor: A acroșat bordura când a făcut stânga, bănuiesc ca avea viteză

23 apr. 2024
523 afișări
Duba Fast & Furious din București, cu roțile-n sus pe o trecere de pietoni de pe Mircea Vodă. Martor: A acroșat bordura când a făcut stânga, bănuiesc ca avea viteză
Duba Fast & Furious din București, cu roțile-n sus pe o trecere de pietoni de pe Mircea Vodă. Martor: A acroșat bordura când a făcut stânga, bănuiesc ca avea viteză. Sursa foto: Constantin S/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un grav accident, în care o dubă s-a răsturnat, a avut loc cu puțin timp în urmă pe Bulevardul Mircea Vodă din Sectorul 3. La fața locului se află deja echipe ale poliției rutiere, dar și pompierii.

O dubă s-a răsturnat pe o trecere de pietoni de pe Mircea Vodă

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 13:20, de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”. Duba s-a răsturnat pe Bulevardul Mircea Vodă, din Sectorul 3 al Capitalei, pe o trecere de pietoni.

Martorul a informat că nici un alt vehicul nu a fost implicat în acest accident. Respectiva dubă s-ar fi răsturnat atunci când a făcut virajul la stânga, spre pasajul Mărășești, după ce a acroșat bordura. Iată mesajul transmis:

Doar duba…la virajul la stânga din Bulevardul Mircea Vodă spre pasajul Mărășești (bănuiesc ca a avut viteză) a acroșat bordura și s-a răsturnat. 

Dubă răsturnată
Dubă răsturnată | Sursa foto: Constantin S/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

De asemenea, același martor le-a transmis șoferilor că zona respectivă începe să se aglomereze. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească cât posibil zona, pentru a evita ambuteiajele.

Polițiștii și pompierii se află deja la fața locului. La acest moment se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanțele în care a avut loc accidentul.

La acest moment nu se știe cu exactitate dacă au existat persoane rănite.

Te-ar mai putea interesa și:

Un alt bucureștean, spune că în zona respectivă au loc accidente extrem de des:

Mereu sunt accidente în intersecția asta, ca și rezolvare, domnii de la Primărie, care se ocupă cu așa ceva, au făcut o trecere de pietoni fix în intersecție, crezând că în felul ăsta vor stopa accidentele dese .

În ultimele 24 de ore, Brigada Rutieră București a anunțat că au fost înregistrate un total de 7 accidente produse în Capitală. În urma acestora, o persoană implicată a fost rănite, iar alte 13 au fost rănite ușor.

Cookies