Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp

de:
09 oct. 2013
0 Afișari
Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp

In Bucuresti, evenimentul va avea loc in perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet si informatii detaliate despre celelalte orase pe www.buzzcamp.ro/event.

De ce sa vii la BUZZ!Camp? Pentru ca este cel mai complet si complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera, locul unde ai ocazia sa te intalnesti cu cei mai buni speakeri, traineri si vedete, dar si cu reprezentantii companiilor de top.

In cadrul conferintelor iti aducem cei mai buni speakeri, traineri, vedete si reprezentanti ai companiilor de top, care sa-ti impartaseasca din know-how-ul si experienta lor. Mai mult, ti-am pregatit workshop-uri pe teme actuale de dezvoltare personala si orientare in cariera, care te vor ajuta sa faci inca un pas in drumul tau spre succes.

Intra pe www.buzzcamp.ro/event/inscriere si rezerva-ti locul acum! Doar cei mai buni 300 de inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

Pe 19 noiembrie, la Bucuresti, in cadrul conferintei „Accepta provocarile, indrazneste sa gresesti” ai intalnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp. Iata ce mesaj iti transmite marele campion:

„Nu există o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri. Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”

Te asteapta multe surprize si concursuri cu premii! Vino la eveniment si poti castiga o tableta!

Pentru orice intrabari si informatii suplimentare, scrie-ne pe [email protected]!

 

Cookies