Drumul Osiei din Militari va fi gata în câteva zile, promite PS6. Ciprian Ciucu: Am lucrat accelerat peste vară, se va circula pe el până începe școala

07 sept. 2023
8978 afișări
Drumul Osiei din Militari va fi gata în câteva zile, promite PS6. Ciprian Ciucu: Am lucrat accelerat peste vară, se va circula pe el până începe școala
Drumul Osiei din Militari va fi gata în câteva zile, promite PS6. Ciprian Ciucu: Am lucrat accelerat peste vară, se va circula pe el până începe școala. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Drumul Osiei din cartierul Militari este aproape de final, iar primarul Ciprian Ciucu promite că va fi gata până începe școala (11 septembrie 2023). Primăria Sectorului 6 anunță că drumul va avea trotuare și piste de biciclete.

Ciprian Ciucu: Drumul Osiei din Militari va fi gata până începe școala

Drumul Osiei, Militari, aproape de final!
Zilele acestea, muncitorii ies din peisaj și ocupați voi strada cu mașini, biciclete sau pe jos.
Drumul va avea trotuare și piste de biciclete, așa cum am anunțat, transmite Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Pista de biciclete deja a fost amenajată, iar zilele acestea se trasează marcajele rutiere și se amenajează spațiul verde.

„Am accelerat lucrările peste vară”

V-am promis că prima parte din Drumul Osiei va fi gata până începe școala. Va fi gata și se va circula normal. Am lucrat accelerat peste vară, transmite Ciprian Ciucu.

Drumul Osiei ar fi fost gata cu totul dacă o firmă nu ar fi blocat în justiție și partea a doua (mai rămâne de executat aproximativ un sfert), nevrând să cedeze un metru și jumătate din „imensa lor curte”, spune primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu face o nouă promisiune:

Dar lucrurile nu vor rămâne așa, vă promit și acest lucru: până în vară, va fi gata cu totul!

În funcție de cum se primesc autorizațiile de la Primăria Capitalei, edilul speră ca, în primăvară, să înceapă lucrările și la Drumul Roții:

Noi suntem gata cu tot ce ține de noi (avem exproprierile, proiectul, tot, tot), așteptăm autorizațiile pentru apă-canalal, și pe acesta îl facem de la zero.

Vizat este și Drumul Belșugului, unde lucrările vor începe în toamnă sau la primăvară, în funcție de cât de repede o să se treacă peste etapele birocratice.

Cookies