LA MINE-N CARTIER

Droguri şi arme albe, depistate de poliţiştii locali din Sectorul 6

În data de 13.02.2015, în jurul orelor 23:30, poliţiştii locali aflaţi în patrulare pe Bd. Iuliu Maniu, au observat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, având un comportament suspect. La controlul corporal efectuat asupra celor doi a fost găsit un plic în care se aflau resturi vegetale de culoare verde, cu un puternic miros înţepător.

În data de 15.02.2015, la orele 22:00, poliţiştii locali au legitimat în zona staţiei de metrou Gorjului un bărbat în vârstă de 64 de ani care avea un comportament recalcitrant. La controlul corporal, asupra acestuia a fost găsită o armă albă (cuţit).
Cei în cauză au fost preluaţi de lucrătorii Secţiei 21 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Activităţile se înscriu în constituirea „Zonei speciale de siguranţă publică”, în vederea prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale, în special infracţiunile cu violenţă, furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi furturi auto.

Echipe mixte formate din agenţi ai Poliţiei Locale Sector 6 şi ai Secţiei 21 Poliţie vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button