Droguri și arme albe confiscate dintr-o cafenea din centrul Bucureștiului. Patronul, un cunoscut luptător MMA

de:
05 oct. 2021
601 afișări
Droguri și arme albe confiscate dintr-o cafenea din centrul Bucureștiului. Patronul, un cunoscut luptător MMA
Droguri și arme confiscate dintr-o cafenea din centrul Bucureștiului. Patronul, un cunoscut luptător MMA, a fost reținut alături de alte persoane pentru 30 de zile

Droguri și arme albe au fost confiscate dintr-o cafenea din centrul Bucureștiului. Patronul era un cunoscut luptător MMA. Mai multe persoane implicate au fost reținute pentru 30 de zile.

O cafenea din București era sediul unei adevărate rețele de droguri. Mai mult, era amplasată chiar la Universitate și era condusă un cunoscut luptător de MMA din România.

Percheziții în București și mai multe orașe din România

Poliţiştii au percheziţionat cafeneaua din centrul Bucureștiului, reușind astfel să destrame o rețea de traficanți de droguri compusă din luptători MMA și de kickboxing. Totul a pornit de la o gală de MMA organizată în Constanța, transmite DIICOT într-un comunicat.

De asemenea, autoritățile mai mai spun că au fost confiscate droguri confiscate și o serie de arme albe în urma mai multor percheziții domiciliare din ultimele zile. Se pare că rețeaua era condusă de cunoscuții luptători Ionuţ Becherutte și Alexandru-Ioan Panţuru. Din rețea mai făceau parte mai mulți luptători, scrie gsp.ro.

Sâmbătă, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cum a pornit cazul?

În data de 1 octombrie 2021, în jurul orei 22:00, imediat după o gală organizată în municipiul Constanța, Panțuru a fost prins în flagrant în timp ce îi vindea lui Ionuţ Becherutte 100 grame de cannabis, contra sumei de 3.800 lei. Ulterior s-au executat 10 perchezitii domiciliare in București, Ilfov și Tulcea ocazie cu care s-au ridicat:

 • 100 de grame de cannabis.
 • 14 grame de droguri de cocaina
 • 60 de semințe de cannabis
 • un adevarat arsenal de foc, 5 pistoale și muniție
 • un cântar electronic
 • 21.745 de lei
 • 15.640 de euro
 • 120 de lire sterline
 • peste un kilogram de tutun
 • 1.000 de tuburi de hârtie cu filtru pentru confecționarea țigaretelor
 • un cuțit tip macetă

Locul unde se distribuiau drogurile

Patronul cafenelei Julle Coffe And More, din Piața Universității, era și locul de unde se distribuiau drogurile. Toți cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 zile.

Comunicatul DIICOT vorbește despre o „Tranzacție de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, la o gală de MMA”

„La data 01.10.2021, procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Constanța, a doi dintre inculpați după ce au efectuat o tranzacție de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, pentru suma de 3.800 lei, cu ocazia unei gale de MMA/KICKBOXING”, anunță DIICOT în comunicat.

10 percheziții domiciliare

De asemenea, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare pe raza județelor Tulcea și Ilfov și a municipiului București, ocazie cu care au fost ridicate droguri de risc, cântare electronice, sume de bani, arme albe, pistoale cu gaze și proiectile din cauciuc.

Cookies