Drogată și băută, la volan. Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv pentru accidentul produs în București, pe Bd. Gheorghe Șincai din Sectorul 4

30 iun. 2022
51030 Afișari
Drogată și băută, la volan. Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv pentru accidentul produs în București, pe Bd. Gheorghe Șincai din Sectorul 4
FOTO: Margherita de la Clejani, imagine FOTO de pe contul personal de Facebook

Margherita, fiica soților Ioniță și Viorica din Clejani, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru accidentul produs în luna mai a anului 2020, atunci când a condus drogată şi băută și a lovit o maşină în Sectorul 4.

Manole Myriam-Margareta – numele real al cântăreței de muzică de petrecere – a fost condamnată la plata unei amenzi penale, iar carnetul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 3 ani. Deși nu a produs decât pagube materiale, vedeta a fost condamnată pentru că a condus sub influența alcoolului și a drogurilor.

Condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti i-au schimbat sentința, majorând suma la 40.000 de lei (200 zile amendă x 200 lei/zi).

Margherita de la Clejani a produs un accident în perioada pandemiei Covid-19

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, pe 23 mai 2020, iar ancheta poliţiei a arătat că fiica Clejanilor se urcase la volan după ce consumase substanţe interzise.

În dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai, tânăra cântăreață a urcat la volanul mașinii sale și a lovit un alt autoturism care se afla parcat regulamentar.

Comportamentul dubios al fetei i-a făcut pe polițiști să o conducă la IML, iar ea a fost testată pozitiv pentru heroină.

Ce spunea atunci poliția:

„Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Șincai.

Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație.

In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substanțelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltării probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.”

Îți mai recomandăm și:

Cookies