BAZAR

Drill team,salturi cu paraşuta şi acrobaţii cu Jetski la AERONAUTIC SHOW pe Lacul Morii din Capitală

Evenimentul aeronautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, deasupra unuia dintre cele mai mari lacuri din Capitală, va avea loc pe 21 septembrie 2013. Începând cu orele 9.00 va fi deschisă, în Parcul Crângaşi, expoziţia „AeroNautic EXPO” unde vizitatorii vor putea vedea machete şi exponate ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Yacht Club-ului Mircea şi Clubului Aviatorilor.

Organizatorii au pregătit în cadrul AERONAUTIC SHOW 2013 mai multe jocuri marinăreşti, exerciţii de drill-team, spectacol de fanfară şi exerciţii demonstrative de arte marţiale.

De la ora 11.00 se vor desfăşura salturi cu paraşuta şi acrobaţii cu Jetski. Pe tot parcursul programului, ce va dura nouă ore, locuitorii Sectorului 6 vor putea urmări zboruri de prezentare a unor aparate de zbor, acrobaţii solo avion, salturi cu paraşuta pe apă, zboruri în formaţie cu avioane sau simulare a unei intervenţii cu elicopter SMURD.

Spectatorii vor avea ocazia să vadă un spectacol AeroNautic în care legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene. Începând cu orele 15.40, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi bucureştenilor un spectacol susţinut de muzică Reprezentativă a Armatei, iar de la orele 16.10 va urca pe scenă Ansamblul Doina al Armatei.

„AeroNautic Show – Lacul Morii București este un eveniment anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice. Încă de la prima ediție, membrii comunității Sectorului 6 s-au arătat încântați de această demostrație de măiestrie și tehnică, în cele mai variate domenii. De aceea, mi-am propus ca acest eveniment să devină parte a tradițiilor specifice comunității noastre. În fiecare an, cetățenii vin să vadă evoluțiile elegante ale acrobaților, realizate între cer și apă. Și, pentru că în această perioadă sărbătorim Zilele Bucureștiului, un spectacol dinamic, variat reprezintă un mod bun de a puncta viața Capitalei ca oraș al extremelor, cu o istorie diversă și o comunitate deschisă la nou”, a declarat pentru B365.RO primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button