Drifturi pe un patinoar din Bucureşti, în plină vară FOTO

de:
16 iun. 2015
0 Afișari
Drifturi pe un patinoar din Bucureşti, în plină vară FOTO

Vali Porcișteanu, campionul național de raliuri din anul 2011, a topit gheața unui patinoar din București cu mașina sa de sute de cai putere. Deși temperatura de afară a trecut de 30 de grade la sfârșitul săptămânii, gheața a rezistat eroic și a servit ca teren de antrenament pentru mașina lui Vali Porcișteanu. Pilotul a încins atmosfera de pe patinoarul indoor cu o serie de drifturi în lanț și a atras în „valsul” său nebun și membrii trupei de dans pe gheață Ice Fusion Freestyle.

În aplauzele sutelor de fani adunați pe margine, în seria de cerculețe cu mașina pe gheață s-a prins și Geroge Vintilă, una dintre cele mai populare vedete ale momentului și recent câștigător al show-ului televizat Ferma Vedetelor. După ce a descălțat patinele, George Vintilă a urcat pe scaunul din dreapta al mașinii de curse și s-a lăsat pe mâinile pilotului, care a înșirat o adevărată horă a drifturilor. După aproape 30 de minute în care cei 400 de cai ai lui Mitsubishi Lancer Evo 9 au derapat nebunește alături și de alte vedete ale showbizului autohton, Vali Porcișteanu a reușit să topească gheața patinoarului.

Spectacolul nu s-a oprit însă aici. De la gradele cu minus resimțite pe patinoar, Vali Porcișteanu a urcat pe acoperișul centrului comercial, unde a oferit fanilor prezenți o cursă cu o mașină pregătită special pentru derapaje controlate. Punctul culminant a fost consemnat însă la apusul soarelui, când pilotul român a oferit celor invitați puseuri de adrenalină la volanul unui Porsche Cayman GTS, o mașină sport, de 340 de cai putere, care costă peste 80.000 de euro.

Seria de drifturi pe gheață a dat startul campaniei „Lipește-te de Vali Porcișteanu”, un proiect care scoate la vânzare spațiul de pe mașina cu care pilotul român va concura în Campionatul Național de Raliuri. Mașina cu care Vali Porcișteanu a valsat pe gheață a fost împărțită în aproape 800 de pătrățele, fiecare cu dimensiunea de 10×10 cm. Pătrățelele pot fi cumpărate de oricine, pentru că suma per unitate este extrem de accesibilă. Detaliile campaniei sunt disponibile pe site-ul oficial al campionului de raliuri din 2011: http://valiporcisteanu.com/campanie/ 

Cookies