ARHIVA B365

Drifturi, în parcarea unui mall din Capitală. VIDEO

Imaginile cu maşinile care făceau drifturi în parcarea subterană a mall-ului Băneasa Shopping City au fost surprinse de jurnalistul Vlad Petreanu. Potrivit acestuia, drifturile au avut loc luni dimineaţă. 

„Luni dimineaţă, în parcarea subterană de la Mall Băneasa, câţiva meseriaşi făceau drifturi – ceva opturi printre stâlpi, demaraje, d-astea. Era puştime multă, filmau toţi cu mobilele. Un paznic mi-a spus că „se filmează” – poate, dar n-am văzut nici lumini, nici scule profi. M-am mirat doar că nu era acces restricţionat. În asemenea cazuri cred că e cel mai bine să blochezi zona, că rişti să te trezeşti cu un şofer surprins în mijlocul acţiunii”, a scris Vlad Petreanu, în descrierea videoclipului postat pe trafictube.ro.

Potrivit reprezentanţilor Băneasa Shopping City, drifturile au avut loc într-un cadru organizat şi păzit, iar spaţiul a fost restricţionat. Reprezentanţii mallului au mai precizat că drifturile au fost efectuate pentru un nou videoclip al Lidiei Buble, iar Băneasa Shopping City a închiriat celor de la Cat Music şi Zebra Film un coridor din parcarea subterană pentru drifturile ce vor apărea în videoclip.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button