BAZAR

DRAMA unor mari artişti români:Uitaţi de rude sau prieteni,petrec sărbătorile de Paști în suferinţă

În urmă cu zeci de ani, cânta „Nimeni nu este singur pe pământ”, acum Cornel Constantiniu pare să nu mai creadă în versurile propriei melodii. De 20 de ani, Cornel Constantiniu o duce din ce în ce mai rău. Sănătatea i s-a şubrezit, iar prietenii l-au uitat. Suferă de Parkinson, iar operaţiile nesfârşite şi-au pus amprenta pe viaţa artistului. Banii sunt puţini, iar intervenţiile foarte scumpe.

Pentru Cornel Constantiniu, sărbătorile nu mai sunt acum un prilej de bucurie. Grav bolnav, artistul a fost părăsit de toţi prietenii. Doar soţia şi Margareta Pâslaru îi mai sunt aproape, din toată marea de oameni care l-au iubit şi apreciat, scrie româniatv.net.

Nici pentru cântăreaţa Angela Ciochină, cântăreaţa care făcea furori în anii ’80 alături de alte mari nume ale muzicii uşoare româneşti, sărbătorile Pascale nu sunt un motiv de bucurie. Cu o ciroză hepatică etilică şi o insuficienţă renală, Angela Ciochină a ajuns în imposibilitatea de a se deplasa singură din cauza dependenţei de alcool. Trăieşte cu o pensie de doar 300 de lei, nu are familie sau copii, iar singura persoană care o mai vizitează e prietena ei de o viaţă, soţia compozitorului George Natsis.

Unul dintre cei mai populari artişti ai anilor ’80, Ilie Micolov, autorul piesei „Dragoste la prima vedere”, trăieşte o dramă de nedescris. Artistul a ajuns să trăiască izolat, din motive medicale, într-un apartament dintr-un cartier bucureştean. Cantautorul a ajuns prizonierul propriei locuinţe, după ce a atins greutatea de 160 de kilograme şi suferă de astm.

Fiica şi soţia lui muncesc în străinătate, motiv pentru care a rămas să se descurce singur, cum poate. Trăieşte doar din remuneraţia care îi revine din drepturile de autor ale pieselor pe care le-a compus de-a lungul anilor, iar cumpărăturile i le face un vecin.

Nici pentru Marius Dragomir sărbătorile nu par a fi prea roz. Deşi În 1997 ajungea pe cele mai înalte culmi ale succesului şi vindea peste 1 milion de albume, odată cu lansarea hitului „Party in Transilvania”, Marius Dragomir se află într-un con de umbră. După ce a fost uitat de fani şi marginalizat de producători şi impresari, artistul a suferit acum doi ani un infarct care i-a pus serios viaţa în pericol. Singura grijă a artistului este acum sănătatea personală. Nu are nici un venit, dar mama şi iubita lui îi plătesc analizele şi medicamentele pe care trebuie să le ia zilnic.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button