Drama unei pictoriţe bolnave, care stă într-o casă veche de 150 ani,la VISURI LA CHEIE, 21 OCTOMBRIE

de:
21 oct. 2015
3 Afișari
Drama unei pictoriţe bolnave, care stă într-o casă veche de 150 ani,la VISURI LA CHEIE, 21 OCTOMBRIE

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE 2015. Ana Boboc si Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viata pe care le-au intampinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana si Dara, o viata decenta si resurse suficiente pentru a dobandi educatia pe care si-au dorit-o. In momentul de fata doar Dara locuieste cu ei, Ana fiind stabilita la Bucuresti.

VISURI LA CHEIE PRO TV. Totul a fost bine pana in urma cu noua ani cand fiica cea mare, Dara, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Pana in anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil si un adolescent fara probleme. Totul a inceput pe cand ea era studenta in anul al II-lea la Facultatea de Peisagistica din Cluj-Napoca. La inceput i s-au deformat picioarele si avea probleme de echilibru. Din acel moment, Dara a intrerupt facultatea si a inceput cautarile pentru un diagnostic si un tratament corecte. A fost diagnosticata cu diferite boli, insa nici in momentul de fata nu se cunoaste cauza afectiunii sale, ea fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE 2015. Dupa ce a intrerupt Facultatea de Peisagistica, fata a inceput la Sighisoara Facultatea de Pictura din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2010.

 

Azi in Visuri la cheie

Posted by Visuri la cheie on Wednesday, October 21, 2015

Veniturile familiei sunt extrem de mici si abia reusesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. In acest moment, prioritatile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigatiile, recuperarile, precum si cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta si a-si expune lucrarile.

VISURI LA CHEIE ONLINE. Ei isi doresc sa aiba o casa in care sa poata duce o viata decenta, iar Dara sa aiba parte de toate cele necesare pentru a putea picta in liniste.

Miercuri, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, vor schimba destinul acestei familii greu incercate de viata.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE 2015. Echipa Visuri la cheie ii va ajuta pe membrii familiei Boboc din localitatea Cincsor, in judetul Brasov, si le va oferi o renovare de vis in doua saptamani.

Dupa 25 de ani in care nu au mai mers in concediu, Ana, Forin si Dara au mers intr-o vacanta in Delta Dunarii si au avut parte de mai multe surprize. Una dintre ele a fost si urcarea pe varful Dara, primul varf de peste 2.500 de metri din munţii Fagaras. Fiica sotilor Boboc poarta numele acestui varf de munte, care poate fi observat din curtea lor.

Sarcina echipei VISURI LA CHEIE este mult mai grea, având în vedere faptul că familia Boboc locuieşte într-o casă veche de 150 de ani şi trebuie să ţină cont atât de arhitectura ei, cât şi de nevoile Darei.

Cookies