BAZAR

DRAMA lui Leo Iorga: Artistul a fost din nou operat, după ce cancerul a recidivat

Vocalistul trupei Pact a ajuns din nou pe mâna medicilor şi a fost obligat să se opereze, după ce cancerul a recidivat. Artistul s-a operat în urmă cu o săptămână, iar joi a mulţumit public echipei care a efectuat intervenţia chirurgicală şi care l-a îngrijit.

Anul trecut, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer. „Au apărut complicaţii cu afecţiunea lui mai veche”, au precizat pentru Click! surse medicale.

Din fericire, totul este sub control după intervenţia chirurgicală.

Cântăreţul a publicat joi un mesaj de mulţumire medicilor de la Spitalul Fundeni şi de la Institutul Parhon din Bucureşti.

„Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine. Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban – Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău – Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!”, a scris Leo Iorga pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button