Dramă în lumea baschetului. Tânăra bucureșteancă Alessia Maria Raiciu s-a stins chiar în ziua în care a împlinit 18 ani

15 aug. 2022
7480 Afișari
Dramă în lumea baschetului. Tânăra bucureșteancă Alessia Maria Raiciu s-a stins chiar în ziua în care a împlinit 18 ani
Dramă în lumea baschetului. Tânăra bucureșteancă Alessia Maria Raiciu s-a stins chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Sursa foto: Facebook

Dramă în lumea baschetului. Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai talentate sportive din generația 2004, a decedat subit chiar în ziua în care împlinea vârsta de 18 ani. Decesul cutremurător al tinerei din București a fost anunțat de Federația Română de Baschet pe Facebook.

Federația Română de Baschet a făcut luni un anunț șocant pe Facebook. Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai promițătoare tinere baschetbaliste din generația 2004, a decedat chiar în ziua în care împlinea vârsta de 18 ani. Tânăra din București ar fi decedat subit, în somn, spre șocul apropiaților și al familiei.

Dramă în lumea baschetului. Tânără sportivă decedată subit, în ziua în care împlinea 18 ani

Alessia Maria Raiciu era una dintre cele mai talentate sportive din generația sa și câștigase mai multe medalii la competițiile dedicate juniorilor cu CS Olimpia București și făcuse pasul la Liga Națională de Baschet Feminin de la o vârstă fragedă, reușind să adune prezențe în tricoul echipei Agronomia București.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…
Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.
Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.
Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a transmis Federația Română de Baschet pe Facebook.

Cookies