ARHIVA B365

Drama din familia Simonei Halep: Motivul pentru care a renunțat la turneul de la Miami

Simona se afla in SUA unde participa la turneul de la Miami, cand a primit dureroasa veste: matusa sa a murit. Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept. Imediat dupa aceea, sportiva avea sa se urce in avion pentru a se intoarce in Romania.

„Matusa sa, femeia de care era tare apropiata, a murit. Avea cancer si evolutia bolii a fost rapida. Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea. Simona o indragea tare pe matusa sa! In Constanta, cele doua familii au casele una langa celalata, asa ca Simona a crescut sub ochii ei”, a povestit o apropiata a familiei pentru wowbiz.ro.

Femeia de 46 de ani era sotia fratelui tatalui Simonei, Stere Halep. Drama din familia Halep ne-a fost confirmata chiar de tatal Simonei: „Este adevarat ca am avut un mare necaz in familie. Simona nu a putut fi prezenta la turneul de la Miami din cauza acelei problemei la unghie, dar iata a venit si aceasta nedorita chestiune de familie”, a declarat Stere Halep, tatal jucatoarei de tenis, pentru wowbiz.ro.

Sambata, pe aeroportul de la Otopeni, Simona Halep a dat un scurt interviu pentru Digi Sport. Fara a furniza amanunte, tanara a spus: „Plec la Constanta direct. O sa stau acasa un pic”. Sportiva trebuie sa revina pe teren pe 19 aprilie, la meciul de Fed Cup contra Serbiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button