Dragostea chiar n-are limite! Un bărbat a fost filmat când își umfla păpușa gonflabilă într-o benzinărie din București

13 apr. 2023
6956 Afișari
Dragostea chiar n-are limite! Un bărbat a fost filmat când își umfla păpușa gonflabilă într-o benzinărie din București
Dragostea chiar n-are limite! Un bărbat a fost filmat când își umfla păpușa gonflabilă într-o benzinărie din București. Sursa foto: Captură Cancan

Imaginile momentului! Un bărbat a fost surprins la o benzinărie din București cu păpușa, atenție, gonflabilă după el. Neștiind întregul context, ne putem imagina orice. Dar de ce? Pentru ce? Cum? Nici nu contează. Cert este că în nicio benzinărie nu am zărit vreun afiș cu „nu vă umflați femeia gonflabilă la stația de umflare”. Poate va apărea după acest incident.

Un bărbat a fost filmat în timp ce-și umfla păpușa gonflabilă la o benzinărie din București

Când retina îți este izbită de astfel de imagini, te oprești puțin, faci o grimasă care se transformă într-un zâmbet și începi să filmezi, să nu ratezi momentul. Așa a făcut un trecător care a acționat destul de rapid și bine că nu și-a pus foarte multe întrebări. Și-a scos telefonul și a pornit înregistrarea, iar imaginile au ajuns la Cancan.

Astfel, în imaginile surprinse se observă cum bărbatul îi potrivește pompița și lasă aparatul să umfle păpușa gonflabilă până la refuz. Acesta nu pare stânjenit de situație sau că se uită o mulțime de oameni la el cu ochii larg deschiși și clipind nu doar de două ori ca să vadă dacă este real.

Teribil de amuzat și trecătorul, în filmare se aude cum încearcă să îl abordeze cu interjecția „bre” pentru a-i atrage atenția. Îi spune că păpușa gonflabilă e spartă și că se chinuie degeaba să o tot umfle.

E spartă, bre, nu mai merge!

Al nostru domn nu pare să fie deranjat de postura în care se afla și îl ignoră pe trecător. Își termină treaba și probabil pleacă. Poate că nu vom cunoaște niciodată motivul acțiunii sale și vom continua să ne tot punem întrebări despre ce s-a întâmplat mai departe.

Îmi imaginez diferitele reacții pe care oamenii le-au avut în acel moment, dar sper că acest domn „bre” a pus câteva zâmbete pe chipurile șoferilor care au ales să alimenteze de la acea benzinărie, dar și pe fețele angajaților.

În cazul în care îți dorești să citești despre ce s-a mai întâmplat în București în ultimul timp, te-ar mai putea interesa și:

Cookies