Dragonul Roșu, controlat de ANAF. Directorul instituției: Acolo evaziunea fiscală este la ea acasă

26 mai 2022
5072 Afișari
Dragonul Roșu, controlat de ANAF. Directorul instituției: Acolo evaziunea fiscală este la ea acasă
Dragonul Roșu, controlat de ANAF. Directorul instituției Acolo evaziunea fiscală este la ea acasă | Sursă foto: Facebook-Dragonul Rosu

Direcția Generală Antifraudă Fiscală din subordinea ANAF a anunțat că astăzi, 26 mai 2022, va efectua controale ample în Dragonul Roșu.

ANAF desfășoară acțiuni de control în Dragonul Roșu

Direcția Generală Antifraudă Fiscală desfășoară, joi, mai multe acțiuni de control în cadrul centrului comercial de la marginea Bucureștiului, Dragonul Roșu. La aceste controale vor participa 60 de echipe ale instituției.

Președintele ANAF, Ovidiu Heiuș, a declarat următoarele:

Acolo este un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă.

Așa cum am spus de la începutul mandatului lupta ANAF va fi împotriva celor ce fac evaziune fiscală, iar agenții economici care își declară și își achită dările la termen nu vor fi niciodată deranjate de echipele noastre.

Noul șef al ANAF a anunțat că la finalul acestei zile vor fi prezentate rezultatele pe care le obțin echipele de control, în urma descinderilor din Dragonul Roșu.

Centrul comercial de lângă București găzduiește mii de magazine

Dragonul Roșu SA face parte din Niro Group și a fost înființat în anul 2003. Compania este responsabilă de dezvoltarea și de administrarea centrului comercial Dragonul Roșu.

În acest centru comercial produsele se vând en-gros, fiind un loc de unde numeroase magazine din țară își fac aprovizionarea.

În incinta Dragonului Roșu se află 5.500 de magazine unde se găsesc tot felul de produse: de la articole vestimentare, la obiecte pentru casă și chiar produse de curățenie.

La începutul acestui an, Dragonul Roșu a fost vizitat și de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Astfel, au fost găsite mărfuri ce erau neconforme, în valoare de mai multe de 22.600 de lei.

Comisarii ANPC au sancționat mai mulți comercianți din Dragonul Roșu. În urma controlului au fost date amenzi în valoare totală de 28.000 de lei.

Cookies