Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini. FOTO

23 feb. 2021
2197 Afișari
Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini. FOTO

De aici te poți inspira de Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini. Am făcut pentru tine o selecție a celor mai frumoase dintre acestea.

Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini. Nu știi ce să îi spui persoanei iubite astăzi, 24 februarie, ziua care marchează Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români? B365.ro a făcut pentru tine o selecție de Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini.

Dragobetele este sărbătoarea românească a iubirii. Se dăruiesc flori, se fac cadouri, se fac declarații de dragoste, atât în cuvinte, cât și în imagini.

Surprinde-ți persoana iubită cu o urare sau felicitare emoționantă prin care să îi arăți cât de mult o iubești. Alege din cele mai frumoase mesaje de Dragobete 2021.

Dragobete 2021. Mesaje, urări și felicitări virtuale, în imagini

  • Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!
  • Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu

  • Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.

  • Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min. Că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

  • Am fost sceptic la început, dar tu m-ai făcut să cred că îngerii există. Cum te-ai simțit când Dumnezeu ți-a luat aripile și te-a trimis pe pământ?

  • Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Eșți oxigenul meu, fără tine nu aș respira. Ești viața mea, fără tine nu aș exista. Te ador, iubirea mea.

  • Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl cobori plângând. E o taină pe care îndrăgostițîi o ascund de frica lumii când taina e descoperită, dragostea se stinge ca un clișeu fotografic expus la lumină.

  • Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineaţă înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet şi gândul la tine linişte. Te iubesc!

  • Așa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul, așa două inimi se unesc pentru a forma…IUBIREA!
  • O scoică de aur e inima mea; perla iubirii se află în ea; dacă scoica se sparge de stâncile reci, perla iubirii rămâne pe veci!

  • Când îți spun că te iubesc / Râde inima în mine / Doar la tine mă gândesc / Vreau să fiu mereu cu tine

 

Cookies