DRAGOBETE 2014: Mesaje de dragoste pentru el, de DRAGOBETE

de:
24 feb. 2014
863 Afișari
DRAGOBETE 2014: Mesaje de dragoste pentru el, de DRAGOBETE

DRAGOBETE 2014: Mesaje de dragoste pentru el, de DRAGOBETE


MESAJE DE DRAGOBETE: Tot 10 mesaje de DRAGOBETE 2014. Iata un top 10 al mesajelor de Sfantul Valentin din care te poti inspira!

Mesaje de Sfantul Valentin de la el, pentru ea

Unul dintre mesajele pline de incarcatura pe care i le poti trimite celei dragi in aceasta zi speciala este urmatorul:
DRAGOBETE a fost special creata pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, asa ca sunt norocos ca te am pe tine. La multi ani de DRAGOBETE! Te iubesc!

Daca ai o iubita care are obiceiul de a-ti face declaratii pline de romatism, nu te lasa mai prejos. Incearca o formula noua de mesaj cu aceasta ocazie, unul sub forma de versuri:

Cand lumina diminetii astazi mi-a batut la geam/ Ma speriam la gandu-n care/ Langa mine nu te am/ Am decis sa-ti spun acuma/ Draga mea, cat te iubesc/ Fermecat voi fi intruna/ De al tau glas ingeresc.

Pentru a-i arata cat o pretuiesti, fa-i urmatoarea declaratie:

Am stiut ca te iubesc atunci cand mi-am dat seama ca esti singura persoana cu care as vrea sa impart bucuriile, durerile si realizarile mele.

Vrei sa o impresionezi? Cauta cat mai multe moduri de a spune „Te iubesc” in diverse limbi straine. Incepe cu cele pe care stii ca nu le cunoaste, pentru ca surpriza sa fie mai mare:

Jag alskar dig! Ik houd van u! Volim te! I aroha koutou! Ia tebia liubliu! Te iubesc, draga mea!

Include pe lista ta cu mesaje de Sfantul Valentin si aceasta declaratie:

Stiu ca nu sunt perfect, insa tu ma faci sa ma simt complet. Te iubesc!

Mesaje de DRAGOBETE de la ea, pentru el

Arata-i cat de mult il apreciezi:

Faptul ca te-am gasit pe tine imi dovedeste ca viata are un sens: acela de a fi completi alaturi de jumatatea noastra. Te iubesc! La multi ani de DRAGOBETE!

Fa-i o declaratie speciala iubitului tau:

De cate ori ma uit in ochii tai, ma vad pe mine insami si imi dau seama ca tu ma faci sa ma simt frumoasa, apreciata, unica. Te iubesc!

Daca el ti-a fost alaturi intr-un moment dificil, arata-i cat de mult ii apreciezi sustinerea:

Rabdarea, loialitatea si increderea ta in mine m-au ajutat sa trec peste orice obstacol. Totul se schimba odata cu trecerea timpului, insa dragostea mea pentru tine va ramane la fel.

Iubitul tau nu iti poate fi alaturi in aceasta zi speciala? Iata un mesaj de Sfantul Valentin care il va impresiona intr-un mod placut, chiar daca este plecat peste mari si tari:

Distanta nu inseamna nimic, atunci cand vorbim despre o dragoste atat de profunda. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce in ce mai mult, iar dragostea mea strabate kilometrii dintre noi. La multi ani de DRAGOBETE!

Daca faci parte din categoria persoanelor care cred in destin, iata ce mesaj de Sfantul Valentin ii poti trimite iubitului tau:

Oamenii vin si pleaca din viata noastra mereu: prieteni, cunostinte, chiar si dusmani. Tu esti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine in viata si in ganduri.

Mesajele de Sfantul Valentin trebuie personalizate in functie de destinatar. Ele reprezinta un bonus binevenit atunci cand vrei ca jumatatea ta sa aiba parte de mai multe momente speciale in aceasta zi.

Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

Am doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

Daca cineva iti spune „te iubesc” tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc DRAGOBETE, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre.
Opt litere, doua cuvinte, un singur inteles: Te Iubesc!

Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer „Te iubesc”!

Daca as avea o floare de cate ori m-am gandit la tine, m-as putea plimba printr-o gradina nesfarsita.

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa!

Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!

Eu sunt o fereastra deschisa pentru zborul visurilor noastre, te iubesc pina la cer si-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim si tu ma stii, ma ai, ma vrei, iar eu, eu te privesc si nu-mi ajunge, te tin si nu ma satur, te am si te mai vreau!

Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!

Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul… nebunie! Iubeste doar…

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeau usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare rasarit aduce o speranta… Intre apus si rasarit sunt ore fara viata… Sunt orele in care esti departe de mine.

A iubi inseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Ca un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

De ploaie te poti ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde.

– Credeam ca de la ultimul esec nu’mi voi mai reveni niciodata…insa tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zambet si sentimentul pierdut undeva intr’un colt de inima…Iubirea…As scrie pe al cerului si pe a noptii bolta…Ca fara tine eu numai pot trai deloc…Te iubesc fetitza mea si vreau sa-mi petrec ziua de Dragobete toata cu tine.. si toate zilele care vor mai urma..!!!

– Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun. Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine. Si acum ma pierd. Nu vreau, nu pot sa mai gandesc. Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.

– Vad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume in aceasta zi a indragostitilor, de Dragobete… si stiu ca si in zilele ce vor urma!

– Tu nu stii de mine.. Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu.. eu te privesc si nu-mi ajunge.. te simt si nu ma satur.. te am si te mai vreau, pentru ca te iubesc! Mi-as dori sa petrecem DRAGOBETE impreuna!

– Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atat de multe zambete si dragoste, esti totul pentru mine si am fost atat de binecuvantata cand Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

– Tu esti comoara vietii mele, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericita. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodata de acest Dragobete!

– Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele! Dragobete fericit!

– Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil!

– Te iubesc, la tine am gasit dragostea, langa tine merita sa merg mai departe, tu esti lumina ochilor mei, tu imi luminezi calea, tu esti ingerul meu pazitor, cand esti langa mine secunda mi se pare ora, ziua mi se pare saptamana. Te iubesc printul meu frumos! Voi fi sclava dorintelor tale in aceasta zi de Dragobete!

– Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete!

– Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea!

– Te iubesc este prezentul te-am iubit este trecutul, viitorul deci v-a fi??? te iubesc etern!

– Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult. Hai sa incep azi, de Dragobete sa-ti arat…

– Te iubesc cu rasuflarea, zambetele, cu lacrimile intregii mele vieti! Prezenta ta strabate intreaga casa. Chiar si atunci cand esti departe ma pomenesc ca iti aud glasul. Deschid fiecare usa, aproape asteptandu-ma sa te gasesc acolo – ma intorc sa-ti raspund, si simt cum inima mea moare pentru o clipa in acea tacere. Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

– Sunt un om norocos pentru ca sunt ales de tine si vreau sa te rasplatesc, sa nu te dezamagesc in alegerea facuta. Promit sa te fac fericita si promit sa te iubesc. Te astept sa petrecem o zi de Dragobete de vis…

– Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc! Happy Dragobete!

– Subsemnata, eu adica, declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!

– Stiu ca tu stii ca eu te iubesc. Dar de fiecare data simt nevoia sa iti amintesc. Desi.. Desi sunt constienta ca nu s-au inventat inca acele cuvinte care sa exprime tot ceea ce eu simt. Sunt doar niste banalitati. Dar atunci cand le auzi gandeste-te ca eu ti le spun din suflet. Te iubesc! Suna asa de frumos. Si totusi nu exprima suficient. Poate am sa te sarut. Poate am sa te mangai.. Poate am sa te ating.. Si totusi nu va fi suficient ca sa iti arat ca pana la sfarsitul vietii mele voi fi langa tine.

DRAGOBETE. SMS de DRAGOBETE

Îndrăgostiții nu au nevoie de o zi anume pentru a-și împărtăși dragostea, dar parcă DRAGOBETE a devenit prilejul perfect pentru a o face. Dacă în trecut un mesaj de amor avea nevoie de zile, poate chiar săptămâni, pentru a ajunge la destinație, în zilele noastre totul a devenit mult mai simplu. Iar cum rolul scrisorilor și al răvașelor a fost preluat de sms-uri și de mesajele publice sau private de pe rețelele de socializare Facebook sau Twiter, poți să îi spui persoanei iubite că o iubești în doar câteva secunde. Și pentru ca mesajul tău să nu se împotmolească din lipsă de inspirație, îți venim în ajutor cu câteva sugestii pentru iubită sau pentru iubit, mesaje haioase sau triste și chiar mesaje de împăcare.

DRAGOBETE. Mesaje pentru iubită:

„De-ar fi universul o lume plină de femei și eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci ești iubirea vieții mele… te iubesc”

„Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără mila îmi vor săpa mormântul când zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.”

„Undeva cineva se gândește la zâmbetul tău și se bucură de prezența ta în viata sa. Așa că atunci când ești singură adu-ți aminte că cineva undeva se gândește la tine!”

„Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet.”

„Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.”

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața„

„Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!”

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!”

„Dacă nu mă gândesc decât la tine înseamnă că te iubesc? Dacă te visez în fiecare noapte înseamană că te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine singuri într-o pădure înseamnă că te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?”

„Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.”

„Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.”

„Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.”

„Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.”

„Unele lucruri le facem zilnic, unele de două-trei ori pe săptămână, unele o data pe an, unele nu le-am făcut niciodată. Aș vrea atâtea să-ți dăruiesc, atâtea lucruri aș vrea să-ți arăt sau să le facem împreună…! Dacă ar fi posibil mi-aș dori să mă multiplic în mai multi bărbați identici și să avem împreună grija de tine. Totuși, nu sunt sigur că te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate și înțeleg de ce. Chiar și eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau să-ți mărturisesc că ești atât de minunata încât nu m-aș sătura nici de o sută ca tine.”

„Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,……e totuși omenesc!”

„Tu ești seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremură ușor și atât de dureros în mine când șoaptele mele ți se dăruiesc. Tu ești un ochi deschis spre întunericul sufletului meu, sub pleoapa căruia se zbat zborurile însângerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau să te privesc, vreau să te culeg șoaptă cu șoaptă, lumină cu lumină, tristețe cu tristețe. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzând cerul în fiecare mângâiere cu care mă îmbrățișează. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna și marea. TU ești pentru mine roua dimineții ce se varsă peste ochii mei trezindu-mă din somnul singurătății. TE IUBESC”

DRAGOBETE Mesaje pentru iubit:

„Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”

„Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.”

„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.”

„Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.”

„Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Ești oxigenul meu, fără tine nu aș respira. Ești viața mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.”

„Ți-ai închis vreodată ochii și ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul și mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.”

„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”

„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”

„Te iubesc, iartă-mă că uneori sunt neputincioasă, dar cu toate câte iți greșesc, te iubesc.”

DRAGOBETE 2014 Mesaje haioase:

„Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc”

„Aș dori din piept să scot inima cu dor cu tot ca s-o pun în pieptul tău, ca să simți ce simt și eu! Aș dori să rămân mut vocea ta sa o împrumut ca să spui ce spun și eu TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU. „

„Dimineața nu mănânc, mă gândesc la tine, la amiaza nu pot mânca, mă gândesc la tine, seara nu pot manca, ma gândesc la tine, iar noaptea nu pot dormi de foame!”

„ANUNT!!! Azi au evadat 3 maimuțe de la zoo… Una a fost găsită în parc citind un ziar, cea de-a doua a fost găsită la fast-food mâncând un hamburger iar cea de-a treia a fost găsită citind acest mesaj chiar acum „

„Îmi aduc aminte cum a fost prima oara… M-am așezat pe spate, și încet încet am simțit o înțepătura, de unde a ieșit sânge cu o substanță gălbuie. Tu mai întrebat dacă ma doare, iar eu, cu ochii în lacrimi, am zis că nu, dar până la urmă n-am mai putut suporta, și am țipat. Ah! te-am scos măsea afurisită.”

„Dacă am fi numai noi doi pe o barca și s-ar scufunda iar pe ea s-ar afla doar o singura vesta de salvare mi-ar fi foarte dor de tine.”

„10% te vreau, 20% te doresc, 30% iți doresc fericire, 40% iți vorbesc sincer, 50% aș vrea să fii cu mine, 60% aș vrea să-mi scri scrisori, 70% te iubesc, 80% as vrea sa te privesc mereu, 90% aș vrea sa vii la mine, 100% FAC MIJTO de tine!”

„Într-o zi prietenia se întâlnește cu dragostea, fiecare se prezintă. Apoi dragostea întreabă prietenia: -Dacă exist eu, tu ce rost mai ai? Prietenia răspunde:

-Eu las un zâmbet acolo unde tu ai lăsat o lacrima…”

„Accepți să-mi fii partener de SMS, la mesaje nașpa, dar și frumoase, în mesaje sms, dar și când semnalul este slab, până când liniuțele de la baterie ne vor despărți?”

Mesaje de împăcare:

„Câte stele vor muri fără să simt? Câtă vreme va trece fără să te ating? Câte strigăte de dor se vor pierde-n vânt? Câte zile voi trăi cu tine-n gând!”

„Ai fost, ești, vei fi totul pentru mine chiar dacă pare imposibil eu tot o să te iubesc enorm…”

„Dragostea este ca un edificiu, iar piatra care stă la temelia acestuia este iubirea și fiecare zi care trece este încă o cărămidă pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greșeală poate dintr-o vorba spusă în vânt, edificiul ce cu greu l-ai clădit se poate dărâma și atunci îți va lua poate mult timp ca să reconstruiești ceea ce ai dărâmat„

DRAGOBETE 2014. Mesaje triste:

„Afara-i frig și înnorat/ Stau singur, trist și supărat/ Afară plouă și-i urat/ Simt inima vibrează-n gât/ Tu acolo eu aici/ Văd lumini de licurici/ Tu ești acolo eu aici … „

„Dorul e focul în care ard speranțele dorințele durerile iar cenușa ce rămâne reprezintă amintirile…”

„Câteodată viața ne aduce multe necazuri și ne face să uitam de un singur lucru… dragostea!” „

„Când iubești ești cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este să suferi din iubire…”

„E greu să mergi pe culmea vieții cu inima pustie e greu sa suferi în tăcere și nimeni să nu știe…”

„Ai uitat de mine și tristețea s-a înstâpanit în lume! Aș vrea o lacrimă doar una care să-mi înece obrazul să lunece apoi să șteargă distanțele ce ne despart.”

„Cel mai trist lucru în lume este acela ca uneori sufletul ți-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.”

„Ți-aș da inima mea, dar a suferit prea mult ți-aș da viața mea, dar trebuie sa meargă înainte, ți-aș da totul, dar e prea târziu căci s-a terminat.”

„Nu rupe firul unei prietenii căci chiar dacă îl legi din nou nodul rămâne…”

„Inima-mi plânge cu suspine fiindcă tu nu ești lângă mine. Știu, depărtarea este grea, dar te rog nu ma uita!”

„Nu ma întreba ce simt când suntem despărțiți: e ca și cum o parte din mine n-ar mai fi.”

„Îmi cade o lacrima din ochi și nu știu ce e cu mine ..dar un singur lucru însă știu: mi-e tare dor de tine…”

„Trăiește astfel încât să nu faci pe nimeni sa sufere, iar dacă nu poți dobândi FERICIREA decât întristând inima cuiva atunci mai bine renunță la fericire.

„Ai fost și ai rămas doar o amintire dar viata trece și voi lupta să merg înainte…voi lupta precum trestia luptă împotriva vântului .”

MESAJE DE DRAGOBETE pentru iubita

– Simt ceva in inima mea, este ca o mica flacara. De fiecare data cand te vad, aceasta flacara se aprinde. Aceasta flacara arde pentru tine, pentru ca te iubesc! Deabia astept sa ard iar in flacari, azi, de Dragobete!

– Nu stiu cui sa multumesc ca mi te-a scos in cale, dar a facut cel mai nobil lucru… Ti-am zis ca te iubesc? Ma bucur ca exista zile ca Dragobetele, sa pot striga lumii intregi ca sunt indragostita…

– Nu pentru ca iubesc sunt fericit, ci faptul ca sunt indragostit de tine ma face fericit! Dragobetele este ziua cea mai potrivita sa-ti declar iubirea mea…

– Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine. Te iubesc mai mult decat orice! A trecut DRAGOBETE, am sarbatorit frumos, dar azi, de Dragobete ti-am pregatit o surpriza si mai mare… Voi fi sclavul dorintelor tale…

– Ma faci fericit si cred ca tie iti datorez bucuria de viata, imi umpli viata de un sentiment de bine, de un sentiment ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie. Te iubesc raza mea de soare!

– Lacrimile sunt bucati din inima ce declara dragostea si dorul de tine zi de zi. Unde esti de azi, de Dragobete nu esti langa mine? L

– Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!

– Intr-o zi ma vei intreba: Ce este mai important pentru tine, eu sau cu viata ta? Iti voi spune: viata mea… pentru ca TU esti viata mea!!!

– Intalnirea cu tine a fost o soarta, devenind prietenul tau a fost o alegere, dar sa ma indragostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla.

– Exista flori in gradina mea, exista flori in parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc Esti cea mai frumoasa floare a mea si vreau sa te culeg de acest Dragobete!

– Eu ma simt atat de fericit, stiu de ce? Pentru ca sunt atat de norocos, stii de ce? Pentru ca Dumnezeu ma iubeste, stii de ce? Pentru ca mi-a oferit un dar, stii care? Pe tine, dragostea mea!

– Este greu sa vorbesc atunci cand sunt indragostit pentru ca atunci cand te privesc, frumusetea ta ma lasa fara rasuflare. Deci, daca azi, de Dragobete voi fi mut, vei stii de ce…

– Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI. Te iubesc DRAGOSTEA MEA si te astept de de Dragobete,sa-ti pot indeplini toate dorintele!

– Dulce-i mierea de albine adunata de pe flori dar guritza de la tine e mai dulce de trei ori,TE IUBESK! Happy Dragobete!

– Dragostea mea pentru tine va dura pana cand un orb va reusi sa picteze zgomotul unei petale de trandafir cazuta pe o masa de cristal. TE IUBESC! Sa avem cel mai fericit Dragobete!

– De knd ai aparut in viatza mea…Nu’mi mai gasesc cuvinte sa descriu acest sentimen…knd te privesc timpul parca’l opresc si doar cu mine eshti…Traiesk ca thu mi’ai adus fericirea’n dar…Iubesk ca uh mai invatzat sa iubesk…Traiesk ca sa te fac cat mai fericit posibil pe lume…Sunt ingerul ce vegheaza asupra ta …dar in acelasi timp demonul ce te ademeneste cu dulceatza si iubirea mea…Te iubesk!!!

– De cand ai plecat tot ce mi-a ramas este o poza si un loc gol in patul meu, pe care nimeni nu-l va ocupa in lipsa ta. Inca te iubesc iubirea mea. Ma rog ca de Dragobete sa te intorci la mine!

– Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori! Te astept sa petrecem un Dragobete de neuitat!

– Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna! Te iubesc si azi, de Dragobete, si simt ca te voi iubi mereu…

– Daca imi pierd buzele te sarut cu ochii, daca-mi pierd ochii te sarut cu inima, daca-mi pierd inima o gasesc sigur la tine. La Multi ani de Dragobete!

– Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc!

– As vrea sa-ti fiu patura, as vrea sa-ti fiu haina ce o porti, as vrea sa-ti fiu perna sub cap, vreau sa fiu in jurul tau, vreau sa te tin strans in brate si sa fiu norocoasa persoana care te de Dragobete.

– As vrea sa fiu o stea, sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer, sa le zic ingerasilor cat de mult TE IUBESC! Dar inainte de asta, iti voi zice in direct de Dragobete!

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mesaje-de-dragobete-cele-mai-frumoase-urari-felicitari-de-dragobete-2014_128435.html#ixzz2uDLBFjWh

Cookies