ARHIVA B365

Dragnea: Respect opinia lui Radu Mazăre privind demisia lui Ponta. Eu am altă opinie

Solicitat să comenteze declaraţia lui Radu Mazăre, care a afirmat că „în mod normal şi onorabil”, Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la şefia PSD după ce a pierdut alegerile prezidenţiale, Dragnea a spus că nu vrea să comenteze ce a spus Mazăre, informează Mediafax.

La insistenţele jurnaliştilor, Dragnea a adăugat: „Eu am înţeles şi respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt lider la fel de important în PSD dar, repet, eu am altă opinie, pe care mi-o susţin”.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus, marţi, că „în mod normal şi onorabil” Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia de la conducerea PSD, în contextul în care a pierdut alegerile prezidenţiale.

CITEȘTE ȘI: Radu Mazăre cere DEMISIA premierului Victor Ponta de la șefia PSD

„Este, într-adevăr, o stare de nemulţumire (la nivelul PSD – n.red.), sunt discuţii despre felul în care este gestionat la nivel central în această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau pentru eşecul lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a declarat Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, înainte de procesul în care este implicat şi care se află pe rolul acestei instanţe, el fiind chestionat cum vede faptul că se vorbeşte de plecări din PSD.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia de la conducerea Partidului Social Democrat, Radu Mazăre a spus că „în mod normal şi onorabil, da”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button