Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunităţii în cazul lui Dan Şova

de:
23 nov. 2015
2 Afișari
Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunităţii în cazul lui Dan Şova

”Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii”, a spus Dragnea in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde luni se judeca dosarul „Referendumul”.

Reţinerea şi arestarea lui Dan Şova, discutate luni în Senat

Soarta lui Dan Şova va fi discutată astăzi în şedinţa Biroului Permanent al Senatului. DNA a cerut camerei superioare a Parlamentului încuvinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului PSD pentru fapte de corupţie.

Reamintim ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat procurorul general pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova. DNA il acuza pe Sova ca in perioada octombrie 2011 – iulie 2014 ar fi cerut si primit 100.000 de euro de la un denuntator, in schimbul traficarii influentei pe care o avea pe langa Mihai Balan, director general al CET Govora SA, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Biroul permanent al Senatului va discuta luni cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova, urmand sa o transmita Comisiei juridice pentru formularea unui raport, scrie Hotnews. 

Cookies