Dragnea: PSD poate câştiga următoarele alegeri

de:
11 iul. 2015
0 Afișari
Dragnea: PSD poate câştiga următoarele alegeri

‘Acest partid (PSD, n.r.) are capacitatea și forța interioară să câștige viitoarele alegeri, parlamentare și locale, parlamentare și la termen sau mai grăbite eventual, pentru că nu știe nimeni ce va fi la toamnă. Vă rog ca, după ce terminați aceste alegeri, în luna august să vă odihniți, să vă faceți concediile, pentru că este posibil ca în septembrie să avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră”, a spus, citat de Agerpres, Liviu Dragnea.

Declaraţia a fost făcută la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, la conferința de alegeri a organizației de femei a PSD Teleorman.

Reprezentanții mass-media l-au întrebat, la finalul evenimentului, pe Liviu Dragnea, ce informații are în privința unor posibile alegeri anticipate.

”Parlamentul vine în toamnă la lucru, așa cum știm cei de la PNL au spus că vor pregăti din nou o moțiune de cenzură. Asta înseamnă că trebuie să fim foarte atenți, și apți, și în putere, atât la nivel județean, cât și național, inclusiv în Parlament. Nu am alte informații”, a susținut Dragnea.

Acesta a adăugat că PSD nu vrea alegeri anticipate, „dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi să se întâmple”.

”În ultimele luni, s-a tot vorbit din partea PNL, din partea Cotroceniului, de un nou guvern. Din partea PNL, s-a tot vorbit de alegeri anticipate. Noi nu dorim alegeri anticipate, vrem ca, în România, să existe stabilitate guvernamentală, stabilitate politică, dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi să se întâmple. Și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă anticipatele pot fi provocate și de o demisie a premierului, Dragnea a răspuns: ”Eu nu vreau ca Victor Ponta să își dea demisia pentru că Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România”.

Cookies