ARHIVA B365

Dragnea, despre cei 12 PSD-işti care au votat împotriva lui Cioloş: Imaginea lor se deteriorează

„De la noi, 12 parlamentari au votat ‘împotrivă’. Așa au considerat de cuviință. Sunt colegi care au considerat că în astfel de momente nu mai este important partidul care i-a făcut parlamentari, ci poate e mai important să facă pe vedeta la televizor și eu trebuie să votez împotrivă, pentru că așa cred eu, sunt o personalitate”, a precizat Dragnea la o emisiune TV, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că atunci când s-au făcut listele USL, toți cei vizați erau membri de partid și susțineau linia partidului.

„În situații de genul acesta, după ce a fost luată o decizie cu o majoritate zdrobitoare, totuși, ține de caracter. Tu, membru al unui partid pe care spui că îl respecți și datorită căruia ai ajuns parlamentar ca să poți ieși la televizor, ar trebui să respecți această decizie”, a comentat liderul PSD.

Întrebat dacă vor exista consecințe împotriva acestor parlamentari, el a răspuns inițial negativ, adăugând însă că s-a deteriorat imaginea acestora în partid. „Nu, dar consecințele deja sunt, imaginea lor în partid începe să se deterioreze și va fi ceva natural”, a mai spus Dragnea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button