Dragnea: Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie

de:
13 dec. 2014
0 Afișari
Dragnea: Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie

„Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest aprtid cel mai modern partid din România”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax. 

El a arătat că nimeni din PSD nu mai acceptă „să se trezească câte un vorbitor pe la televizor şi să atace pe cineva din partid”.

„Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil”, a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.

Organizaţia de Femei a PSD va solicita, duminică, CExN al PSD să-l sancţioneze în mod „dur” pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-demorate.

Ivan şi Firea au avut un schimb de replici într-o emisiune a Antena 3, contrazicându-se pe tema propunerii preşedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea de separare a poziţiilor executive de cele politice.

Europarlamentarul a avut şi o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocupării funcţiei de şef al grupului eurodeputaţilor – pe care încă o deţine – de către Viorica Dăncilă

Cookies