Dragnea ar vota pentru ridicarea imunităţii premierului Ponta, dacă DNA o cere. Ce ar face pentru el

de:
21 oct. 2015
0 Afișari
Dragnea ar vota pentru ridicarea imunităţii premierului Ponta, dacă DNA o cere. Ce ar face pentru el

Întrebat cum va vota dacă DNA va face o cerere pentru ridicarea imunităţii premierului Victor Ponta, şeful PSD – Liviu Dragnea a răspuns:

„Nu cred că putem vota altfel. Am spus destul de limpede de a avea un comportament fără ezitare în problemele importante. Ori ne hotărâm să fim consecvenţi în ceea ce spunem şi să facem lucrurile pe care le spunem, ori o să revenim la stilul vechi de a face politică. Nu mai putem face compromisuri (…) Eu vă spun foarte clar. Nu avem de gând să facem excepţie pentru nimeni. Mai mult decât atât, am mai spus, de ce e nevoie de imunitate? De ce am nevoie de imunitate? Suntem câteva sute de oameni care avem imunitate față de restul milioanelor de români care nu au niciun fel de imunitate sau protecție în fața justiției. (…) Dacă Doamne ferește se va cere vreodată ridicarea imunității pentru mine, o să o cer eu colegilor. Dacă nu vor să o facă îmi dau demisia din Parlament. Eu cred foarte mult că imunitatea parlamentară nu trebuie să mai existe în România. Nici măcar a președintelui”, a menţionat Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.

Dragnea a mai menţionat că PSD va vota favorabil pentru ridicarea imunităţii Elenei Udrea, în NOUL DOSAR DNA. 

„Am vorbit cu domnul Zgonea astăzi. Ceea ce am spus eu la congres nu au fost vorbe în vânt. În situaţii de genul acesta, nu avem niciun fel de ezitare. PSD va vota pentru ridicare imunităţii parlamentare”, a spus Dragnea. 

Udrea spune că ştia de NOUL DOSAR DNA de o lună.Miercuri se discută cererea de ridicare a imunităţii

Numele Elenei Udrea este implicat într-un nou dosar de corupție, cu acuzații de trafic de influență, spălare de bani și luare de mită. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor va discuta miercuri cererea de ridicare a imunităţii Elenei Udrea. Fostul ministru spune că ştia de NOUL DOSAR DNA de mai bine de o lună din surse SRI.

Reacţia ELENEI UDREA după noile acuzaţii aduse de DNA: „Asta nu este justiţie”

Elena Udrea susţine că noile acuzaţii aduse de DNA reprezintă un abuz al Direcţiei şi că denunţul pe care se bazează aceste acuzaţii a fost făcut de Ana Maria Topoliceanu.

SURSE: Oamenii de afaceri implicaţi în noul dosar al Elenei Udrea. De la cine a primit ŞPAGĂ

DNA solicită din nou arestarea Elenei Udrea, pe baza unor noi acuzaţii, printre care şi luare de mită şi trafic de influenţă. În acest dosar ar fi implicaţi Radu Budeanu, fostul patron de la Cancan, Dan Andronic, patronul Evenimentul Zilei, dar şi Bogdan Buzaianu.

DNA cere din nou arestarea ELENEI UDREA, într-un nou dosar. A primit MITĂ 3,8 MILIOANE DE DOLARI

DNA cere din nou arestarea ELENEI UDREA. Udrea este acuzată că a primit MITĂ 3,8 milioane de dolari, plus o creanţă de 900.000 de euro de la un om de afaceri, pentru ca acesta să cumpere, în continuare, energie ieftină de la Hidroelectrică. Totodată, Elena Udrea este acuzată că a solicitat scoaterea activului „Vila Săbărel” din patrimoniul Carmen Silva şi vânzarea acestuia la un preţ sub valoarea pieţei.

Cookies